Μεγάλος σε όλα του ο Ναβάρο: "Αυτός είναι ο νόμος της ζωής!"

Χαρούμενος για τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του αλλά και ελαφρώς πικραμένος, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποχαιρέτησε την Εθνική Ισπανίας με λόγια που συγκινούν...

Spain's Juan Carlos Navarro is tossed in the air by his teammates after winning the Eurobasket European Basketball Championship bronze medal match against Russia in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Emrah Gurel)
Spain's Juan Carlos Navarro is tossed in the air by his teammates after winning the Eurobasket European Basketball Championship bronze medal match against Russia in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Emrah Gurel) AP

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έζησε πραγματικά πολύ μεγάλες στιγμές μετά το τέλος του μικρού τελικού στην Κωνσταντινούπολη. Οι πάντες τον αποθέωσαν!

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει αφενός την ικανοποίησή του για την αναγνώριση της αξίας του και αφετέρου για τη λύπη του επειδή έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πει το αντίο (τουλάχιστον από την Εθνική).

"Ηταν τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα. Εχω πάρει ένα σωρό μηνύματα αναγνώρισης και είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενου. Κρατώ τις πολλές καλές στιγμές κα κυρίως το Μουντομπάσκετ του 2006 (σσ η Ισπανία είχε επικρατήσει στον τελικό της Εθνικής Ελλάδας) αλλά και το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2011 (σσ χρυσό και πάλι για τη "ρόχα") τόνισε ο "Λα Μπόμπα".

Συμπλήρωσε δε ότι "θα ήθελα να πω το αντίο σ' ένα μεγάλο τελικό και ένα μετάλλιο διαφορετικού χρώματος, όμως ακόμα και έτσι βγήκαμε και παίξαμε ως ομάδα. Θα μου λείψει αυτή η ομάδα, αυτή η οικογένεια. Αυτός όμως είναι ο νόμος της ζωής. Τους αφιέρωσα όμως και αυτό το καλοκαίρι".

Αυτά από τον άνθρωπο των 16 μεγάλων διοργανώσεων, των 2600 λεπτών συμμετοχής και των 10 μεταλλίων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK