Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies

Με λίγα λόγια πέρυσι

Δεν θα μπορούσε να πει κανείς κακό λόγο για μία ομάδα που αν μη τι άλλο προσπαθεί να ισχυροποιηθεί με μικρά βήματα. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό τους, καθώς βρέθηκαν απέναντι στους Suns και κυριολεκτικά παρασύρθηκαν από την "αρμάδα" του Mike D' Antoni.

Τι άλλαξε φέτος

Η απουσία τόσο του Bonzi Wells όσο και του Jason Williams, δεν πρόκειται να στοιχίσει στην ομάδα, καθώς έχει ήδη βρει χημεία. Στο πρόσωπο του Pau Gasol εκφράζεται η εγγύηση ενώ τόσο ο Eddie Jonesόσο και ο Mike Miller προσθέτουν θετικά στοιχεία. Δεν μπορείς κανείς βέβαια να παραβλέψει την παρουσία του πολύ καλού Bobby Jackson, ο οποίος είναι παίκτης για τις δύσκολες αποστολές. Αρκετός χρόνος πρέπει να δοθεί στον Shane Battier αλλά και στον Damon Stoudemire, οι οποίοι είναι σημαντικοί κρίκοι για το συγκρότημα. Τέλος, τον καλύτερο του εαυτό θα πρέπει να δώσει ο Ιάκωβος Τσακαλίδης.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Το σύνολο είναι καλό, υπάρχει ομοιογένεια, ενώ δεν λείπουν και οι "εκρήξεις" παικτών που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα σε ορισμένους αγώνες.Ο ερχομός του Jackson από το Sacramento θα βοηθήσει επιθετικά.

Το αστέρι

Φυσικά τον τίτλο αυτό τον κερδίζει ο Pau Gasol, όμως το θέμα είναι να το πιστέψει και ο ίδιος. Τα λάθη του σε αρκετούς αγώνες στοίχισαν στην ομάδα, κάτι που φυσικά θα πρέπει ν' αποφευχθεί φέτος. Φυσικά, θα πρέπει να τον βοηθήσει και λίγο η τύχη, γιατί οι τραυματισμοί δεν είναι σπάνιο φαινόμενο γι' αυτόν.

Πρόβλεψη

Εφόσον δουλέψουν με προσοχή και σύνεση, μπορούν να κάνουν μία μικρή υπέρβαση.Τις δυνατότητες τις έχουν, προκειμένου να βρεθούν για τρίτη συνεχή φορά στα playoffs, ενώ σε αυτό βοηθάει και η εμπειρία του Mike Fratello, που βρίσκεται στις... επάλξεις εδώ και 15 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK