Μένει ελεύθερος ο Τζέιμς

Όλα τα δεδομένα θα εξετάσει ο Λεμπρόν Τζέιμς προτού αποφασίσει για το μέλλον του. Εξ ου και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί των τελευταίων δύο χρόνων του συμβολαίου του με τους Χιτ είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Μένει ελεύθερος ο Τζέιμς

Ακόμη κι αν αυτό συμβεί, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα αποχωρήσει από το Μαϊάμι, με το οποίο έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα σε τέσσερις χρόνια. Απλώς θέλει να ξέρει ποιες άλλες προοπτικές θα προκύψουν για την καριέρα του. Ουσιαστικά έχει επιλέξει να βρεθεί στην κατάσταση που ήταν το 2010, όταν αποφάσισε να φύγει από τους Καβαλίερς.

Τους φιναλίστ του ΝΒΑ ενημέρωσε, σύμφωνα με αμερικάνικες πηγές, ο μάνατζέρ του Ρίτσι Πολ.

Ο Τζέιμς προβλέπεται, βάσει συμφωνίας, να λάβει 42.7 εκατ. δολάρια για τις επόμενες δύο σεζόν. Φαίνεται πάντως ότι τα χρήματα είναι το τελευταίο που τον απασχολεί.

Μέχρι την 30η Ιουνίου θα έχουν γίνει γνωστές οι οριστικές αποφάσεις του.

Ο "βασιλιάς" του ΝΒΑ τέλειωσε τη σεζόν με 27.1 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ στα 37.7 λεπτά που κατά μέσο όρο έμενε στο παρκέ στα 77 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Είχε επίσης 57% στα δίποντα και 38% στα τρίποντα. Στην postseason έπαιξε σε 20 ματς και είχε 27.4 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη:

Όποιος προλάβει τον Άντονι θ' αρπάξει

News 24/7

24MEDIA NETWORK