ΚΑΕ: Μένει ο Μαρκόπουλος, φταίει ο μάνατζερ

Ο μάνατζερ του Σούλη Μαρκόπουλου είναι, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο μοναδικός υπεύθυνος για την αναστάτωση που προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες και το ενδεχόμενο "μεταγραφής" του στον Ολυμπιακό.

ΚΑΕ: Μένει ο Μαρκόπουλος, φταίει ο μάνατζερ

Όπως έλεγαν μετά το τέλος του βραδινού έκτακτου ΔΣ άνθρωποι του "Δικεφάλου", " ο Μαρκόπουλος είναι ο προπονητής μας" και επέρριψαν την ευθύνη για ό,τι συνέβη στον ατζέντη Τομ Αγγελάκη, ο οποίος συνομιλούσε εξ ονόματος του Έλληνα κόουτς με τους Αγγελόπουλους.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα. Μάλιστα διέψευδε στο περιβάλλον του ότι έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα χωρίς όμως να διαψεύσει το έντονο φλερτ με τον Ολυμπιακό και τη συμφωνία σε προφορικό επίπεδο.

Ανεξάρτητα με ό,τι λέγεται, το ρεπορτάζ λέει πως ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν όντως έτοιμος ν' αναλάβει τα ηνία των "ερυθρολεύκων". Γι' αυτό το λόγο άλλωστε συνεδρίασε το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιβεβαιώσει την αποχώρηση του Μαρκόπουλου και να επικυρώσει την πρόσληψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν όλα να διευθετηθούν κάτω από απόλυτη ηρεμία. Από τη στιγμή όμως που ενεπλάκη ο κόσμος, ήταν έως και λογικό ν' ανατραπούν τα δεδομένα. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και άπαντες έκαναν πίσω.

Το αν απ' όλη αυτή την κατάσταση έχει μείνει ανοικτή πληγή, αν το γυαλί ράγισε στις σχέσεις Μαρκόπουλου-οπαδών, θα φανεί άμεσα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει εντός έδρας ματς την Τετάρτη στο Eurocup.

News 24/7

24MEDIA NETWORK