Μένει στην Ευρώπη για την Εφές ο Σάριτς

Η Εφές δυναμώνει ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Ντάριο Σάριτς.

Μένει στην Ευρώπη για την Εφές ο Σάριτς

Ο ταλαντούχος Κροάτης φόργουορντ, ο οποίος θα επιλεγεί ψηλά στο προσεχές draft του ΝΒΑ, αποφάσισε να παραμείνει για ένα-δυο χρόνια στην Ευρώπη και η τουρκική ομάδα εκμεταλλεύτηκε αυτήν τη συγκυρία εντάσσοντάς τον σ' ένα ρόστερ που γεμίζει περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Δεν πήγε φθηνά πάντως για τους Τούρκους το εν λόγω deal, καθώς, εκτός από την αμοιβή του 20χρονου, χρειάστηκε να καταβάλουν 1,2 εκατ. ευρώ στην Τσιμπόνα.

Ο Σάριτς είναι το next best thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ένας παίκτης που με όπλα τα 208 εκατοστά του ύψος του κάνει τα πάντα καλά στο παρκέ και θυμίζει πολύ Τόνι Κούκοτς. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που συνηθίζει να δουλεύει με παίκτες της ηλικίας του, τον επέλεξε για ν' αποκτήσει ακόμη περισσότερη ποιότητα η θέση 3-4. Εκεί που έχει ήδη προστεθεί ο Στράτος Περπέρογλου.

Με τον Σάριτς πολυτιμότερο παίκτη η Τσιμπόνα κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα. Ο άγουρος ακόμα νεαρός με 16.7 πόντους και 55% στα δίποντα ήταν αρχισκόρερ της διοργάνωσης και δεύτερος στα ριμπάουντ με 9.71 ανά αγώνα (πρώτος σε απόλυτο αριθμό με 272).

News 24/7

24MEDIA NETWORK