Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γκιστ

Το συμβόλαιο του Τζέιμς Γκιστ με τον Παναθηναϊκό διαρκεί άλλη μία σεζόν, αλλά η παραμονή του ήταν αμφίβολη.

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γκιστ

Ωστόσο, μετά από συνεννόηση της διοίκησης και του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αποφασίστηκε ότι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα διατηρηθεί στο ρόστερ.

Κρίθηκε ότι οι αμυντικές και οι επιθετικές δυνατότητες του 27χρονου μπασκετμπολίστα, σε συνδυασμό με τις απολαβές του, δημιουργούν ένα "πακέτο" που δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί εκ νέου. Ο "Beast" ξέρει την ομάδα και τις ιδιαιτερότητες, οπότε δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Η εξέλιξη ικανοποιεί απόλυτα τον Αμερικανό, αφού ήταν και δική του επιθυμία να παραμείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει με την ομάδα που του έχει απογειώσει την καριέρα.

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γκιστ

Δεν απάντησε στον Παναθηναϊκό ο Βεζένκοφ

Ο Παναθηναϊκός παύει να ασχολείται με τον Αλεξάντερ Βενζέκοφ, αφού έληξε η διορία που είχε δοθεί στον Βούλγαρο φόργουορντ να απαντήσει, αλλά αυτός προτίμησε να μην το κάνει.

Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχουν σε υψηλή εκτίμηση την αξία του παίκτη του Άρη και για αυτό έδειξαν τη διάθεση να πληρώσουν τη ρήτρα του και να τον εντάξουν στο δυναμικό του "τριφυλλιού".

Του κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση και έθεσαν ως μοναδική προϋπόθεση να δώσει την απάντηση του ως την Παρασκευή, κάτι που δεν συνέβη τελικά.

Από εδώ και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών και θα προχωρήσει στις εναλλακτικές λύσεις που προβλέπονται στο σχεδιασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK