"Ρώσος" ο Λάσμε

Επιστροφή στην Ευρώπη μετά από λίγους μήνες απουσίας στις ΗΠΑ και μισή σεζον στο NBDL για το γνώριμό μας από τη διετή θητεία του στον Παναθηναϊκό (2012-14) Στεφάν Λάσμε, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ουνίξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη!

"Ρώσος" ο Λάσμε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νέα ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο μακρινό Καζάν, συνέχισε την ενίσχυσή της για τη νέα σεζόν ανακοινώνοντας την απόκτηση του Στεφάν Λάσμε!

Ο έμπειρος σέντερ που αγωνιζόταν στο NBDL με τους Texas Legends αποφάσισε να πει το «ναι» στη πρόταση της Ούνικς και να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από λίγους μήνες απουσίας. Ο Λάσμε υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα την ενισχύσει σημαντικά στις θέσεις της front line.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ ανακοινώθηκε από την Ουνίξ που θα αποτελέσει τον 8ο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη και δεύτερο στη Ρωσία μετά το πέρασμά του το 2010 από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Ο 35χρονος πλέον Λάσμε είχε ακόμη περάσει από Σερβία (Παρτιζάν), Ισραήλ (Μακάμπι), Ισπανία (Ομπραντόιρο) και Τουρκία (Εφές, Γαλατασαράι).

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK