Μετατίθεται η επιστροφή Ντίβατς

Μετατίθεται η επιστροφή Ντίβατς

Μπορεί πρόσφατα ο πρώην σέντερ της εθνικής Σερβίας, Βλάντε Ντίβατς να είχε δηλώσει ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από τα ενδότερα των Los Angeles Lakers, ο παίκτης ενδέχεται να επιστρέψει για ακόμα μια χρονιά, φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Οι Lakers προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντίβατς με τις οικονομικές του απολαβές να κυμαίνονται στα 5,4 εκατομμύρια δολάρια. Απόφαση επί του θέματος αναμενόταν αργά το βράδυ της Παρασκευής, όμως ο παίκτης ζήτησε διορία μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.

«Ο Βλάντε είναι στο δυναμικό της ομάδας ακόμα, του έχουμε προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο και αναμένουμε την απάντηση του» τόνισε ο εκπρόσωπος της ομάδας, John Blake.

Ο Ντίβατς δεν θα ακολουθήσει την ομάδα, αρχές της εβδομάδας για την περίοδο της προετοιμασίας στην Χονολουλού. Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος του Ντίβατς, Marc Fleisher, είπε ότι ο πελάτης του δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα πράξει στο μέλλον. Ωστόσο, επανειλημμένως ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, εάν δεν επιστρέψει στους Lakers.

Ο 37χρονος Ντίβατς αγωνίστηκε μόλις σε 15 αγώνες με την φανέλα των Lakers, λόγω της εγχείρησης που υποβλήθηκε αρχές του περασμένου Ιανουαρίου και είχε μέσο όρο 2,3 πόντους, και 2,1 ριμπάουντ. Σε 15 σεζόν στο NBA, φορώντας την φανέλα των Lakers, Charlotte, και Sacramento είχε μέσο όρο 11,9 πόντους και 8,3 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK