ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέχρι τις 7 Ιουλίου θα περιμένει η επιτροπή σωτηρίας

Το μέλλον της ΑΕΚ εξακολουθεί να παραμένει θολό, έστω και αν η επιτροπή σωτηρίας εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα του Δικεφάλου.

Μέχρι τις 7 Ιουλίου θα περιμένει η επιτροπή σωτηρίας
Η πλευρά Φιλίππου, όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, περιμένει την παράδοση της σφραγίδας της εταιρίας, αλλά και την εξόφληση όλων των χρήσεων της σεζόν που μόλις τελείωσε από την πλευρά Δρόσου, για να «τρέξει» τη διάδοχη κατάσταση. Το επιτελείο του Ελληνα επιχειρηματία που είχε υπό την ηγεσία του φέτος την ΑΕΚ, θα παραδώσει τη σφραγίδα τη Δευτέρα, άλλα, όπως τονίζει, τα υπόλοιπα θέματα ίσως χρειαστούν κάποιες ημέρες παραπάνω για να τακτοποιηθούν.

Η επιτροπή σωτηρίας από την πλευράς της ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι θα περιμένει ακόμα μία εβδομάδα το πολύ (μέχρι τις 7 Ιουλίου)για να πάρει την ομάδα στα χέρια της (μέσα από τη λύση της προσωρινής διοίκησης). Ο Μπάμπης Καραμανλής και οι συνεργάτες του έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδιά τους, θεωρούν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν το «ναι» του Θανάση Σκουρτόπουλου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπίσει και δύο ξένους-λαβράκια για την ΑΕΚ.

Tα πάντα βεβαίως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

***Λύθηκε την Παρασκευή το συμβόλαιο του Ηλιόπουλου ο οποίος δεν επιθυμούσε να παραμείνει στην ΑΕΚ ούτε με το επόμενο διοικητικό καθεστώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK