Μία στοργική αγκαλιά ήταν "όλα τα λεφτά" στο Γκρίζλις-Σπερς!

Ο Μαρκ Γκασόλ ήταν εκ των κορυφαίων του Μέμφις στο έκτο ματς της σειράς κόντρα στους Σπερς όμως δεν στάθηκε αρκετό να αποτρέψει τον αποκλεισμό και στο φινάλε δέχτηκε την παρηγοριά του αδερφού του (PHOTO).

San Antonio Spurs center Pau Gasol (16) and his brother, Memphis Grizzlies center Marc Gasol (33), stand on the court between plays during the first half of Game 6 in an NBA basketball first-round playoff series Thursday, April 27, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
San Antonio Spurs center Pau Gasol (16) and his brother, Memphis Grizzlies center Marc Gasol (33), stand on the court between plays during the first half of Game 6 in an NBA basketball first-round playoff series Thursday, April 27, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Μετα από τέσσερις σερί ήττες τη φετινή σεζόν στο FedEx Forum οι Σαν Αντόνιο Σπερτς κατάφεραν να σπάσουν την κατάρα στο πλέον κατάλληλο χρονικό σημείο καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής επιβλήθηκαν με 103-96 των Μέμφις Γκρίζλις και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας "καθαρίζοντας" τη σειρά με σκορ 4-2.

Οι Τόνι Πάρκερ και Κάουι Λέοναρντ ήταν οι δύο παίκτες που σήκωσαν στις πλάτες τους την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς και την οδήγησαν αυτή την επιτυχία ωστόσο ο παίκτης που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα στο φινάλε, αν και έμεινε άποντος (4 ριμπάουντ) ήταν ο Πάου Γκασόλ.

Αιτία η κίνησή του να αγκαλιάσει τον αδερφό του Μαρκ, ο οποίος παρότι σκόραρε 18 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ έβλεπε την ομάδα του να πηγαίνει σπίτι της...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Photo Credits: AP Photo/Brandon Dill

News 24/7

24MEDIA NETWORK