ΜΠΑΣΚΕΤ

Μικρά-μικρά από το Ελληνικό

Αρχίζει σε λίγα λεπτά ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο... άδειο Ελληνικό. Το contra.gr σας μεταφέρει το κλίμα πριν το τζάμπολ.

Μικρά-μικρά από το Ελληνικό


Ρεπορτάζ: Γιάννης Ζωιτός


* Δρακόντεια είναι τα μέτρα που έχει πάρει η αστυνομία για την ομαλή τέλεση του τελικού. Οι δυνάμεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος είναι πολλές και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει αν δεν έχει εισιτήριο ή διαπίστευση.

* Μεγάλη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε στο γήπεδο με μηχανάκια και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

* Οι πρώτες… ανταλλαγές συνθημάτων μεταξύ των “αιωνίων” οπαδών άρχισαν, αφού σιγά-σιγά ο κόσμος παίρνει θέση στις εξέδρες.

* Λίγο πριν τις 17:00 έφτασε στο Ελληνικό η αποστολή του Παναθηναϊκού. Περίπου μισή ώρα μετά έφτασε αυτή του Ολυμπιακού.

* Μια μικρή ένταση δημιουργήθηκε στα δημοσιογραφικά σχετικά με τις θέσεις.

* Κουκουλεκίδης, Βορεάδης, Ζαβλανός θα είναι το διαιτητικό τρίο μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το τζάμπολ.

* Περίπου 45 λεπτά πριν το τζάμπολ και τίποτα δεν θυμίζει στο γήπεδο πως σε λίγο θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου.

* “Εχουμε έρθει πιστεύοντας πως μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας”, τόνισε μεταξύ άλλων λίγο πριν το τζάμπολ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

* 17:57 βγήκαν για προθέρμανση οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οπως ήταν αναμενόμενο, αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

* Στις 18:01 βγήκαν για προθέρμανση οι παίκτες του Ολυμπιακού και αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

* Στο κλειστό του Ελληνικού βρίσκεται και ο Πέτρος Κόκκαλης.

* Στις εξέδρες βρίσκεται καιο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

* Στον πάγκο του Παναθηναϊκού με πολιτικά, οι Ταταρούνης και Μπετσίροβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK