Μήλον της έριδος ο Κατσικάρης

Το ταυτόχρονο φλερτ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια είναι αυτό που φρέναρε την ενεργοποίηση της συμφωνίας του Φώτη Κατσικάρη με την Ούνιξ Καζάν, η οποία έδωσε το χρίσμα στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Μήλον της έριδος ο Κατσικάρης
INTIME SPORTS

Γράφαμε από την Τετάρτη ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της ACB και για οικογενειακούς λόγους το σκέφτεται σοβαρά. Στη "βασίλισσα" έχει πολλούς θαυμαστές και δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι το καλοκαίρι του 2012 οι δυο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά, αλλά τότε δεν προέκυψε συνεργασία λόγω Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι συναινούσαν στη "μεταγραφή", αφού θα λάμβαναν αποζημίωση, τότε ο Έλληνας κόουτς ωστόσο προτίμησε να ολοκληρώσει τη δουλειά του.

Τώρα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού θεωρείται ξανά ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του Πάμπλο Λάσο (αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν, αφού δεν εκπλήρωσε τους στόχους), ενώ στη Ρεάλ, ευχαριστημένοι και από την παρουσία του Μπουρούση, σκέφτονται μια... ελληνοποίηση.

Στο παιχνίδι βρίσκεται η Μπασκόνια που διάγει περίοδο ανοικοδόμησης στη μετά Σκαριόλο εποχή. Το γεγονός πως ο Κατσικάρης έχει ζήσει στη Χώρα των Βάσκων ευνοεί τα σχέδιά τους και την προσπάθειά τους να τον πείσουν ν' αναλάβει τα ηνία.

Το σίγουρο είναι πως μετά το Μουντομπάσκετ ο Κατσικάρης θα δουλεύει σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Κάτι που προβλέπεται από το συμβόλαιό του με την Ομοσπονδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK