Minnesota Timberwolves

Minnesota Timberwolves

Με λίγα λόγια πέρυσι

Διαθέτει ταλέντο, διαθέτει λύσεις, διαθέτει όρεξη, συνεπώς τι λείπει; Αυτό το απλό ερώτημα θα πρέπει να λύσει ο τεχνικός της ομάδας, Dwane Casey. Ισχυρό συγκρότημα, αλλά τα κρίσιμα λάθη του οδήγησαν στον αποκλεισμό του από τα playoffs, γεγονός που σίγουρα ήταν έκπληξη για τους φίλους του ΝΒΑ. Απώλεσαν οριακά το "εισιτήριο", παρά τις προσπάθειες του "K.G.".

Τι άλλαξε φέτος

Ολοι ενδιαφέρονται να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη. Αν αυτό γίνει πράξη, τότε οι "λύκοι" δείχνουν ικανοί για πολλά. Ολα βασίζονται στον Kevin Garnett, ο οποίος είναι η δύναμη της Minnesota. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Wally Szscerbiak, που αν δεν τραυματιστεί, μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην καλή λειτουργία του συνόλου. Δύναμη κάτω από το καλάθι ο Michael Olowokandi, ενώ ξεχωριστή προσφορά αναμένεται κι απο τους νεοφερμένους Marko Jaric και Rashad McCants.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Στην άμυνα δικαιολογούν το "παρατσούκλι" τους. Οπότε είναι πολύ παράξενο που πέρυσι "κόπηκαν" απότομα, καθώς ως ομάδα διαθέτουν σκληρό χαρακτήρα. Πρέπει να βελτιώσουν λίγο την "χημεία" τους, κάτι που θα τους μετατρέψει σε ισχυρή "μηχανή". Στα θετικά τους η δυνατή έδρα, αφού δύσκολα θα... αποδράσουν από εκεί οι αντίπαλοι τους.

Το αστέρι

Η αρχή και το τέλος των "λύκων" δεν είναι άλλος από τον KevinGarnett.Η παρουσία και μόνο του αποτελεί εγγύηση και έξτρα βοήθεια για τους συμπαίκτες του. Τι μπορεί να πει κανείς για τον "KG",όταν βλέπειότι διαθέτει εξαιρετική έφεση σε επίθεση, κάτι που δείχνει και ο περσινός μ.ο. 20 πόντων, ενώ παράλληλα προσφέρει τα μέγιστα σε ριμπάουντ και συνεργασία.

Πρόβλεψη

Αν η ομάδα δουλέψει σωστά, και παράλληλα δοθεί καλή βοήθεια στον Garnett, το πρώτο βήμα είναι σίγουρο, η επάνοδος δηλαδή στα playoffs. Όσον αφορά τη συνέχεια, έχει όλα τα φόντα για να προχωρήσει και να φτάσει μέχρι και τους τελικούς της περιφέρειας. Δεν φτάνει όμως μόνο η όρεξη. Χρειάζεταικαι η σοβαρότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK