Μήνυμα δουλειάς από Εντνι

Μήνυμα δουλειάς από Εντνι
Ηταν ο τελευταίος παίκτης που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά δείχνει έτοιμος να μπει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κλίμα της ομάδας. Ο Τάιους Εντνι έφθασε την Κυριακή στην Ελλάδα και πλέον βρίσκεται στην Ιταλία, απ' όπου έδωσε και μήνυμα δουλειάς για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

"Είναι πάντα ωραίο για μένα να βρίσκομαι στην Ιταλία. Έχω περάσει τόσα όμορφα χρόνια εδώ και σίγουρα δεν μπορώ να το ξεχάσω. Στην Ιταλία, όμως, δεν ήρθαμε ούτε για διακοπές, ούτε για κοινωνικές επαφές, αλλά για να δουλέψουμε" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πλέι μέικερ.

Oσον αφορά την θερμή υποδοχή του κόσμου ο πρώην παίκτης της Ρόμα είχε μόνο καλά λόγια να πει. "Η υποδοχή του κόσμου ήταν συγκινητική και σίγουρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για ένα αθλητή, ο οποίος πηγαίνει σε μια νέα ομάδα, από το να τον υποδέχονται έτσι. Ξέρω καλά ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι πολύ εκδηλωτικοί, το έχω ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα είναι πιο όμορφο το συναίσθημα, γιατί είμαι με το μέρος τους."

Αναφορικά με τους νέους συμπαίκτες του, ο 32άχρονος άσος δήλωσε: "Κάποια παιδιά τα ξέρω καλά και κάποια καθόλου. Ο,τι και να πούμε τώρα για την εικόνα της ομάδας θα είναι άνευ ουσίας. Αυτό που βλέπω εγώ στις λίγες μέρες που είμαι στην ομάδα είναι η διάθεση για δουλειά και το πάθος στην προπόνηση. Ολοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κι αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό για μια ομάδα που βάζει τώρα τις βάσεις της."

Ηττα στο φιλικό

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν με 96-79 (49-33) από την Μπιέλα σ’ ένα παιχνίδι που είχε περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε με τη χρήση ηλεκτρονικού πίνακα μόνο για το χρόνο.

Οι "ερυθρόλευκοι", το πρωί της Παρασκευής (16/9) προπονήθηκαν κανονικά (βάρη και τρέξιμο), ενώ από την εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρο ότι τα πόδια είναι ακόμα βαριά από την προετοιμασία.

Με μοναδική εξαίρεση τον Εουρέλιους Ζουκάουσκας, οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αργυρόπουλος 2, Χατζής 7, Λιούις 7(1), Αγαδάκος 12(1), Ζουκάουσκας 14, Έντνι 4, Παπαμακάριος 7(1), Μπάρλος 7(1), Σεϊμπούτις 7(1), Σχορτσιανίτης 10, Πρίντεζης 2, Καλαϊτζίδης

Βγήκαν τα διαρκείας

Αυτό που περίμεναν οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, τα οποία ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει από την νέα εβδομάδα και θα γίνεται Δευτέρα-Παρασκεύη από τις 09:30-17:30. Στο επίσημο site του συλλόγου (www.olympiacos.org) υπάρχει η σχετική αίτηση για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας, καθώς και ένα ενημερωτικό έντυπο με τις τιμές και τις παροχές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK