Μίσσας και με χρίσμα στην Εθνική

Η υποψηφιότητα του Κώστα Μίσσα είχε κλειδώσει από την προηγούμενη εβδομάδα και την Τρίτη η ΕΟΚ ενημέρωσε για την οριστική απόφασή της. Τι δήλωσε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής. Πλέον αναμένονται οι κλήσεις της προεπιλογής.

Μίσσας και με χρίσμα στην Εθνική

Δεν ήταν κρυφό ότι ο Κώστας Μίσσας θ' αναλάβει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Είχαμε γράψει από το Σάββατο πως η απόφαση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και των συνεργατών του είναι ειλημμένη και είχε καθυστερήσει λόγω της πορείας της εθνικής γυναικών στο Ευρωμπάσκετ. Την Τρίτη απλώς επικυρώθηκε με την ανακοίνωση της ΕΟΚ.

" Ο Κώστας Μίσσας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών και θα την καθοδηγήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από το Ευρωμπάσκετ", ανέφερε στο λιτό κείμενό της η Ομοσπονδία αφήνοντας το ανοικτό το ενδεχόμενο ο επικεφαλής όλων των εθνικών ομάδων να παραμείνει στο τιμόνι και μετά το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου, ανάλογα φυσικά τ' αποτελέσματα.

Ο νέος εκλέκτορας επεσήμανε: " Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών.

Είναι μια ομάδας καρδιάς και έντονων συναισθημάτων που ταυτίζονται με όλων των Ελλήνων.

Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής Εθνικών συγκροτημάτων να τα βιώσω, και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του.

Πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK