Μίσσας: "Στο Ευρωμπάσκετ έμαθα τους εχθρούς μου"

Ο Κώστας Μίσσας, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ και την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποκαλύπτει στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" που κυκλοφορεί με το ανανεωμένο "ΕΘΝΟΣ" το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου όλα όσα συνέβησαν στους περίπου 2,5 μήνες παρουσίας του στον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Μίσσας: "Στο Ευρωμπάσκετ έμαθα τους εχθρούς μου"

Ο «στρατηγός» τού ελληνικού μπάσκετ δηλώνει στο " ΕΘΝΟΣΠΟΡ" που κυκλοφορεί με το ανανεωμένο "ΕΘΝΟΣ" το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, "στρατιώτης των Εθνικών ομάδων για χρόνια", υποστηρίζοντας πως "συμφώνησα ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση και δέχτηκα να είμαι εγώ αυτή. Προσπάθησα να είμαι εγώ η λύση στο πρόβλημα που είχε ανακύψει", ενώ δεν κρύβει ότι μόλις του ανατέθηκε η ευθύνη κοουτσαρίσματος της Εθνικής Ανδρών "συγκινήθηκα, μη νομίζεις, δεν είμαι και τόσο ψυχρός, απλά με το επάγγελμα καμιά φορά φοράω... μάσκα".

Ο Κ. Μίσσας παραδέχεται ότι "το αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος φίλος του προπονητή", ενώ, όσον αφορά την κριτική που δέχθηκε για την εικόνα της ομάδας στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ, υπογραμμίζει πως πέραν της καλόπιστης κριτικής "υπάρχει μία άλλη μορφή κριτικής, που σε βοηθάει όταν εμφανίζεται να αντιλαμβάνεσαι πόσους εχθρούς είχες που δεν τους θεωρούσες εχθρούς".

Τέλος, αναφερθείς στη μη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ευρωμπάσκετ, ο "στρατηγός" ξεκαθαρίζει: "Στο θέμα του Αντετοκούνμπο εγώ μέσα μου είμαι πεπεισμένος ότι το πάλεψε και δεν μπορούσε να παίξει. Επιμένω ότι αν μπορούσε θα το έκανε, άρα παρά την εξέλιξη της απουσίας του δεν υπάρχει για μένα καμία λογική προδοσίας".

Μη χάσετε όλη τη συνέντευξη αυτό το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στο πρώτο φύλλο του ανανεωμένου ΕΘΝΟΥΣ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK