Μοναδικές προσφορές του Stoiximan για το ντέρμπι αιωνίων

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Euroleague και ο Stoiximan.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πίσω τα πονταρίσματα σας σε περίπτωση που χάσετε! Δείτε τις μοναδικές προσφορές της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρίας στην Ελλάδα.

Μοναδικές προσφορές του Stoiximan για το ντέρμπι αιωνίων
kalathis lotzeski ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αιώνιο ντέρμπι και στην Euroleague με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δυο ελληνικές ομάδες αναζητούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος της regular season. Η μεταξύ τους αναμέτρηση, λοιπόν, στις 21:15 στο ΟΑΚΑ αναμένεται... καυτή.

Καυτές όμως είναι και οι προσφορές του Stoiximan.gr για το ντέρμπι, αφού σας επιστρέφει πίσω τα πονταρίσματα σας σε δυο περιπτώσεις!

​Επιστροφή στον Πρώτο Σκόρερ

Παίξε ένα στοιχήμα στην αγορά Πρώτος Σκόρερ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Αν χάσεις το στοίχημά σου, αλλά πρώτος σκόρερ αναδειχθεί συμπαίκτης της επιλογής σου στην αγορά, θα σου επιστρέψουμε το πρώτο σου στοίχημα στην αγορά Πρώτος Σκόρερ, μέχρι 25€!

Παράδειγμα: Έχεις στοιχηματίσει στην αγορά Πρώτος Σκόρερ, στην επιλογή Λοτζέσκι. Αν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδειχθεί ο Σπανούλης - ή κάποιος άλλος παίκτης του Ολυμπιακού - τότε θα σου επιστρέψουμε το πρώτο σου χαμένο στοίχημά στην αγορά,μέχρι και το ποσό των 25 ευρώ! ​

Επιστροφή στην Παράταση

Πόσες φορές έχασες ένα στοίχημα επειδή ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση; Ο Stoiximan σου επιστρέφει για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της 18/11, το πρώτο σου χαμένο στοίχημα στην αγορά Συνολικοί Πόντοι (περιλαμβ. Παράταση),αν αυτό χαθεί λόγω της παράτασης! Το στοίχημά σου θα πρέπει να έχει παιχτεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Παράδειγμα:Έχεις στοιχηματίσει στην επιλογή Under 148.5 Πόντοι στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει σε 74-74, ο αγώνας οδηγείται στην παράταση και στη συνέχεια το στοίχημά σου χάνεται.

Ο Stoiximan σου επιστρέφει το πρώτο χαμένο στοίχημα στην αγορά, μέχρι και το ποσό των 25 ευρώ, εφόσον αυτό χάθηκε λόγω της παράτασης!​

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις (πάνω από 110 στοιχήματα) για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στον Stoiximan.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK