Μόνο ΑΥΤΟ δεν είχε κάνει ο Γουέστμπρουκ: και το πέτυχε!

Η Οκλαχόμα Σίτι ήταν αμείλικτη κόντρα στους Μπουλς νικώντας με 32 πόντους διαφορά στο Σικάγο, σε ματς που ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έγραψε ιστορία με μοναδικο τρόπο (VIDEO)!

Oklahoma City Thunder's Russell Westbrook (0) goes up to shoot against Chicago Bulls' Lauri Markkanen (24), of Finland, during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 28, 2017, in Chicago. (AP Photo/Paul Beaty)
Oklahoma City Thunder's Russell Westbrook (0) goes up to shoot against Chicago Bulls' Lauri Markkanen (24), of Finland, during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 28, 2017, in Chicago. (AP Photo/Paul Beaty) PHOTO CREDITS: AP PHOTO/PAUL BEATY

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι ένας παίκτης τεράστιας κλάσης και δεν χάνει ευκαιρία να μας το "υπενθυμίζει" σε κάθε ευκαιρία. Καλή ώρα στον τελευταίο αγώνα της Οκλαχόμα Σίτι στο Σικάγο απέναντι στους Μπουλς, με τον 29χρονο σούπερ σταρ να οδηγεί την ομάδα του σε θρίαμβο με 101-69 γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του NBA.

Βάζοντας 12 πόντους, μαζεύοντας 13 ριμπάουντ και μοιράζοντας 13 ασίστ είναι πλέον ο μοναδικός που έχει κάνει τριπλ-νταμπλ (διψήφιο νούμερο σε τρεις διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες) απέναντι σε όλες τις ομάδες του NBA που αντιμετώπισε (μόνο οι Μπουλς του είχαν... ξεφύγει), με τα τριπλ-νταμπλ στη μέχρι τώρα καριέρα του να είναι πλέον... 82!

"Έκανε τριπλ-νταμπλ απέναντι και σε εμάς σε μία προπόνηση" έλεγε αστειευόμενος μετά τη λήξη του αγώνα στο Σικάγο ο Καρμέλο Άντονι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποθεώσει τον συμπαίκτη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK