Μόνο ένας Έλληνας στην καλύτερη 5άδα

Σημείο των καιρών ή σύμπτωση; Ανεξαρτήτως απάντησης που θα δώσεις, το δεδομένο είναι πως στην κορυφαία 5άδα της σεζόν υπάρχει μονάχα ο Νικ Καλάθης και τέσσερις ξένοι.

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ /  EUROKINISSI)
Νικ Καλάθης EUROKINISSI

Την παρουσία του Νικ Καλάθη στην καλύτερη 5άδα του πρωταθλήματος την είχαμε δεδομένη. Με τον Παναθηναϊκό να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και τον ίδιο να έχει κάνει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, ο ομογενής γκαρντ δεν θα μπορούσε να λείπει.

Για τους υπόλοιπους υπήρχαν αμφιβολίες. Οι οποίες λύθηκαν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας (προπονητές, αρχηγοί, δημοσιογράφοι, κοινό) για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς.

Στο "2", δίπλα στον Νικ, βρέθηκε ο Θαντ ΜακΦάντεν, ο ηγέτης της Κύμης, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της έπαιξε στα πλέι οφ.

Το "3" καλύφθηκε από τον πολυδιάστατο Μακένζι Μουρ. Τον παίκτη που έκανε τη διαφορά για το Λαύριο, προσφέροντας σε όλους τους τομείς.

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι το 4άρι της παρέας, ενώ τη φροντ λάιν συμπλήρωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παρότι στην τελική ευθεία της σεζόν ήταν άλλος παίκτης και όχι αυτός του πρώτου μισού. Πού να βρεις ωστόσο σέντερ με τα δικά του χαρακτηριστικά και τη δική του ποιότητα; Να σκεφτεί κανείς πως ο βασικός αντίπαλός του ήταν ο συμπαίκτης του Τζαμέλ ΜακΛιν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK