Μόνο νίκη με Πρόκομ

Ως το καλύτερο αντίδοτο σε μία δύσκολη περίοδο, φαντάζει για τον Ολυμπιακό η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης (30/11, 20:45) με την Πρόκομ Τρεφλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μόνο νίκη με Πρόκομ

Ως το καλύτερο αντίδοτο σε μία δύσκολη περίοδο, φαντάζει για τον Ολυμπιακό η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης (30/11, 20:45) με την Πρόκομ Τρεφλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με τρεις ήττες στις τέσσερις πρώτες σγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, τα περιθώρια για την ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας έχουν στενέψει επικίνδυνα και στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής καλείται να αντιμετωπίσει μία άκρως επικίνδυνη αντίπαλο.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν βρει στο δρόμο τους τους Πολωνούς και στην περυσινή Ευρωλίγκα, μην μπορώντας να τους νικήσουν ούτε εντός, ούτε εκτός έδρας. Ο Καζλάουσκας στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ήταν λακωνικός αλλά έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης: "Μετά τις δύο σερί ήττες (Λιέτουβος και Γυμναστικό) δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο για το ματς με την Πρόκομ. Χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι όσο τίποτα άλλο" , είπε ο Λιθουανός ο οποίος βλέπει τη νίκη επί της Μακάμπι και την καλή εμφάνιση κόντρα στην Εφές Πίλσεν, αντί να αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια, να πέφτουν στο κενό.

Ο αποψινός αγώνας αποτελεί κι ένα...τεστ της υπομονής που πρέπει να επιδείξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Εχοντας δώσει δυναμικό παρών από την αρχή της σεζόν, δείχνοντας την απόλυτη στήριξή τους στην προσπάθεια της νέας ομάδας του Γιόνας Καζλάουσκας,έχουν κάνει το καθήκον τους και με το παραπάνω, αλλά τα αποτελέσματα της ομάδας, δεν είναι τα ανάλογα και αναμενόμενα γι'αυτούς. Σε περίπτωση ήττας από την Πρόκομ ίσως αρθεί η εμπιστοσύνη προς τους παίκτες και τον προπονητή, μία εμπιστοσύνη που σίγουρα, έχει κλονιστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK