Μόνο στην... Α2 ο Τζεντίλε!

Πώς αντιμετώπισαν στην Ιταλία το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Τι γράφουν για το μεγάλο ταλέντο του ιταλικού μπάσκετ που πάει να χαθεί.

Μόνο στην... Α2 ο Τζεντίλε!

Ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση ν' αποδεσμεύσει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε και αυτός ψάχνει (ξανά) για ομάδα. Στην Ιταλία αιφνιδιάστηκαν. Δεν περίμεναν η θητεία του στο "τριφύλλι" να διαρκέσει όλους κι όλους τρεις μήνες. Τον έχουν περί πολλού τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ και η μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα θεωρούσαν πως θα είναι το restart στην καριέρα του.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ο Τζεντίλε ήταν παράταιρος, δεν ταίριαξε, δεν ανταποκρίθηκε, φεύγει πριν από τη λήξη της σεζόν, πριν πείσει αν αξίζει να μείνει του χρόνου, και γυρίζει στη Μιλάνο. Στο basketinside υποστηρίζουν πως " δεν είναι εύκολο να είσαι ο Τζεντίλε" και συμπληρώνουν πως " το σημαντικότερο είναι να μπορέσει να βρει την ηρεμία του και τη χαρά του παιχνιδιού".

Πού όμως; Σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας δεν μπορεί να παίξει. Ούτε στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Κατά το Sportmediaset, η Α2 της γείτονας είναι μια επιλογή. Θα φτάσει τόσο χαμηλά για ν' ανέβει ξανά ή θα επιλέξει τις ατομικές προπονήσεις, θέλοντας το καλοκαίρι να βρει αυτό που τον αντιπροσωπεύει πραγματικά;

Η απόφαση είναι δική του. Κατά το basketinside " ένας παίκτης με το ταλέντο του οφείλει να επιστρέψει με κάθε κόστος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK