Μόνος του απάντησε για τον Γιανγκ ο Σφαιρόπουλος

Ο Πάτρικ Γιανγκ δεν πάτησε στο παρκέ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε το γιατί.

Μόνος του απάντησε για τον Γιανγκ ο Σφαιρόπουλος

Προτού καν του τεθεί ερώτημα για το... μηδενικό του Πάτρικ Γιανγκ, τη στιγμή που και ο Τολιόπουλος βρήκε κάποια αναλώσιμα δευτερόλεπτα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

" Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να δώσω στον Γιανγκ, αλλά θα είναι έτοιμος για το επόμενο. Το γεγονός ότι δεν έπαιξε ήταν απόφαση τακτικής, δεν μεσολάβησε κάτι άλλο", ανέφερε κατά τη διάρκεια της ανάλυσής του.

Κατά τ' άλλα σχολίασε ότι " ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ κοντά στο σχέδιο που είχαμε προετοιμάσει, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα εκτελέσαμε τα σημεία-κλειδιά και ήταν σημαντικό πως κυριαρχήσαμε από το πρώτο 10λεπτο έχοντας τον έλεγχο μέσα από την καλή άμυνα, η οποία μας έδωσε ρυθμό στην επίθεση. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και όποιος ήρθε από τον πάγκο και συμμετείχε βοήθησε πολύ την ομάδα. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι γιατί το δεύτερο ματς είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Με μια νίκη δεν πας Final-4.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρους ρόλους, τον ηγέτη του, έναν κορμό και αρκετούς νέους. Όλο αυτό το σύνολο μπορεί να καταφέρει πολλά. Γι' αυτά τα παιχνίδια ετοιμαζόμασταν όλη τη χρονιά. Σαφώς και τελευταία εστιάσαμε σε λεπτομέρειες που βγήκαν στο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι οδηγός, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Οι παίκτες που είναι εδώ πολλά χρόνια ξέρουν ότι η σειρά είναι μεγάλη και θα βοηθήσουν όλους τους υπόλοιπους. Γιατί πολλά μπορούν να συμβούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK