Monroe: "Ο Giannis Antetokounmpo μας προσφέρει φοβερές στιγμές"

Ο Digital Communications Manager των Milwaukee Bucks, Nick Monroe μίλησε στο "Game Changer" για το φαινόμενο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Monroe: "Ο Giannis Antetokounmpo μας προσφέρει φοβερές στιγμές"

Ένας από τους καλεσμένους του δεύτερου "Game Changer" ήταν ο Nick Monroe. Ο Digital Communications Manager των Milwaukee Bucks συμμετείχε στη συζήτηση που συντόνισε ο Managing Editor του NBA Greece, Χάρης Σταύρου.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα social media και το πόσο αυτό βοήθησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρεθεί στο All Star Game.

Φυσικά, ο Nick Monroe παραδέχτηκε: "Χωρίς τους Έλληνες δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Το Μιλγουόκι είναι μια μικρή αγορά. Δεν βοήθησε μόνο τον Γιάννη αλλά και τον Τζαμπάρι Πάρκερ να βρεθεί στην δεκάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το τι είναι περισσότερο δημοφιλές από τα post που γίνονται στα social media είπε: "Τα βίντεο είναι τα πιο δημοφιλή. Ειδικά του Γιάννη που μας προσφέρει φοβερές στιγμές. Επίσης, αρέσουν πολύ και τα βίντεο της προετοιμασίας πριν από κάθε αγώνα. Χρησιμοποιούμε gifs και highlights του Giannis Antetokounmpo. Zητάμε από τον κόσμο να συμμετέχει. Ποστάρουμε στα ελληνικά. Η συμμετοχή του στο All Star Game ήταν τεράστια επιτυχία χάρη στα social media".

Στη συνέχεια μίλησε και για την στρατηγική σε ό,τι αφορά τα ποστ: "Προσέχουμε πολύ τις ώρες που κάνουμε τα ποστς. Ποστάρουμε όταν οι άνθρωποι του Μιλγουόκι κοιμούνται για το κοινό μας παγκοσμίως".

Ο κ. Monroe παρευρέθηκε στο ΣΕΦ όπου και παρακολούθησε τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε ερώτηση που του έγινε για την ατμόσφαιρα είπε: "Οι οπαδοί ήταν φοβεροί. Ενθουσιάστηκα με την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι ποθυ θα θέλαμε και στο Μιλγουόκι αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε όμως πολλούς Έλληνες οπαδούς για τον Γιάννη, ελληνικές σημαίες, είναι τρομερό συναίσθημα. Ελπίζουμε να έχουμε την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ σε όλο και περισσότερα παιχνίδια μας".

Πέρα από τα θετικά τα social media έχουν και τα αρνητικά τους. Οι άνθρωποι των Milwaukee Bucks προσέχουν για να έχουν και συμβουλεύουν τους αθλητές για το τι να βάζουν στους λογαριασμούς τους και τι όχι. "Δουλεύουμε με τους παίκτες προκειμένου να κρατούν τα ποστς τους εντός ορίων. Βέβαια ο καθένας μπορεί να πει και να γράψει ό,τι θέλει. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να μιλήσουν σε δημοσιογράφους αντί να πουν κάτι στα σόσιαλ μίντια".

Τέλος του έγινε ερώτηση για το εάν ήταν προετοιμασμένοι στην ομάδα για την αγωνιστική έκρηξη του Γιάννη και είπε: "Ήμασταν προετοιμασμένοι. Είμαστε η τρίτη πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα. Το οφείλουμε στον Γιάννη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK