Μπακς και Σανς τον έδιωξαν, αυτός θα... πάρει τίτλο

Η επιλογή του Γκρεγκ Μονρό είναι η απόδειξη πως προτεραιότητα για κάθε NBAer αποτελεί πλέον ο τίτλος και όχι ο ρόλος του βασικού.

Memphis Grizzlies guard Wayne Selden, right, drives against Phoenix Suns center Greg Monroe (14) in the first half of an NBA basketball game Monday, Jan. 29, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Μονρό AP PHOTO/BRANDON DILL

Είχε την επιλογή των ανταγωνιστικών Πέλικανς. Με καλύτερους όρους, αφού θα ήταν ο αντικαταστάτης του λαβωμένου ΝτεΜάρκους Κάζινς με εξασφαλισμένο χρόνο και ρόλο δίπλα στον Άντονι Ντέιβις. Διάλεξε όμως τους Σέλτικς, στους οποίους για πολλή ώρα θα γυαλίζει τον πάγκο, καθώς Χόρφορντ και Μπέινς θα βρίσκονται πιο μπροστά στο ροτέισον.

Ο Γκρεγκ Μονρό, αφού "τσέπωσε" τα χρήματα του συμβολαίου του από τους Σανς και έμεινε ελεύθερος, επιβεβαίωσε ότι το μεγάλο όνειρο του κάθε αθλητή είναι το δαχτυλίδι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Γι' αυτό και ως το τέλος της σεζόν θα παίξει στους Κέλτες του Στίβενς. Για να βοηθήσει όσο του δοθεί η ευκαιρία στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στρατιώτης και όχι στρατηγός. Εκεί κάνει κουμάντο ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Στη Βοστόνη θα ψάξει για το τρίτο σπίτι του στην ίδια σεζόν. Διότι πριν από το Φίνιξ έμενε στο Μιλγουόκι, αλλά έφυγε γιατί, βαρύς ως είναι, φράκαρε το σύστημα κι έκλεινε το δρόμο του Αντετοκούνμπο προς τη ρακέτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK