15η αγ.: Μπαρτσελόνα σε κρίση, έχασε ξανά. Ο Μπουρούσης "νίκησε" τον Μπόγρη

Νέο σοκ για την Μπαρτσελόνα! Έχασε 73-67 στο Μπιλμπάο και γνώρισε την πέμπτη ήττα της στα πρώτα δέκα πέντε ματς της σεζόν, στο χειρότερο ξεκίνημά της την τελευταία 7ετία.

15η αγ.: Μπαρτσελόνα σε κρίση, έχασε ξανά. Ο Μπουρούσης "νίκησε" τον Μπόγρη

Οι "μπλαουγκράνα" ήλπιζαν σ' ένα ξέσπασμα μετά το κάζο στο Βερολίνο, αλλά δεν βρήκαν τρόπο να γυρίσουν το διακόπτη. Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο έβαλε δύσκολα στην Μπάρσα και με πρώτο σκόρερ τον Κίνο Κολόμ που είχε 21 πόντους και 6 ασίστ έφτασε έφτασε σε μια σπουδαία επιτυχία που την κράτησε ψηλά.

Αντίθετα η Μπαρτσελόνα, πέντε ημέρες πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για το Top16, έπεσε στην πέμπτη θέση της κατάταξης μην μπορώντας να σηκώσει κεφάλι. Τόμας και Ντόλμαν με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα ήταν οι μόνοι διψήφιοι της ομάδας του Πασκουάλ. Ο Τόμιτς είχε 14 ριμπάουντ, αλλά μόνο 8 πόντους.

Στην κορυφή παρέμεινε η Μάλαγα, η οποία χάρη στο 80-69 επί της Ομπραντόιρο ξεπέρασε γρήγορα την κακή πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στη β' φάση της Ευρωλίγκας. Ο Κώστας Βασιλειάδης είχε 6 πόντους με δύο εύστοχα τρίποντα, πρώτος σκόρερ της Ουνικάχα ήταν ο Κάρλος Σουάρεθ με 13 πόντους.

Για τη Ρεάλ η αποστολή στην Ανδόρα είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας και αυτό αποτυπώθηκε στο παρκέ. Παρόλα αυτά η "βασίλισσα" επικράτησε 79-70 με πρώτο σκόρερ τον Ρούντι Φερνάντεθ (19 πόντοι με 5/7 τρίποντα). Στην ελληνική μονομαχία της ρακέτας ο Γιώργος Μπόγρης είχε 8 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης 5 και 2 ριμπάουντ.

Τέλος η Μπασκόνια, επίσης εκ των αντιπάλων των Πειραιωτών, έκανε πολύ καλό ματς απέναντι στην Εστουδιάντες και κατέκτησε μια άνετη νίκη. Έχτισε διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο (31-14) και με 16 πόντους από τον νεοφερμένο Άνταμς έφτασε στο 94-59 επί των "φοιτητών" της Μαδρίτης. Ο ανεβασμένος Κιμ Τιλί είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK