Μπαρτζώκας: "Να δούμε το ημίχρονο των λαθών". Μίνιτς: "Υπάρχει κορμός"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εντόπισε αδυναμίες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Μπαρτζώκας: "Να δούμε το ημίχρονο των λαθών". Μίνιτς: "Υπάρχει κορμός"

Αναλυτικά, τόνισε: "Όλοι περίμεναν το αποτέλεσμα νομίζω όπως εξελίχθηκε και στη σειρά, αλλά και σήμερα. Εμείς πρέπ ει να δούμε το πολύ κακό μας πρώτο ημίχρονο, κάναμε 9 λάθη και αυτό δεν δικαιολογείται, η μεγάλη διαφορά στο πρώτο ματς και το ότι δεν είδαμε τον Βεζένκοφ στο ζέσταμα, έπαιξε ρόλο στο πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, σε αυτό βοήθησε ο Σπανούλης, ο οποίος για ακόμη μια φορά πήρε πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Άρη για το πώς πάλεψε και για την εικόνα του. Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί".

Ο Μίλαν Μίνιτς από την πλευρά του είπε:" Θέλαμε να είμαστε πιο δυνατοί αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό και να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σήμερα. Παράλληλα να αποκτήσουμε εμπειρίες για τη συνέχεια όπου συνέχεια σημαίνει η επόμενη σεζόν γιατί ο κορμός θα μείνει εδώ και του χρόνου. Θα πρέπει να βρούμε κάποιους παίκτες αν αρθεί το απαγορευτικό της FIBA.

Όσο για το παιχνίδι έπρεπε να έχουμε περισσότερη υπομονή στην επίθεση. Είχαμε μόνο εννιά λάθη αλλά χαμηλό ποσοστό στα σουτ κοντά στο καλάθι. Εκεί είναι πιο δυνατή η άμυνα του Ολυμπιακού. Κάναμε προσπάθεια και συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί δουλέψαμε καλά. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τον κ. Αγγέλου γιατί είχαμε καλή οργάνωση. Ήταν ένα πολύ καλό πρόγραμμα και εγώ το συνέχισα. Έχουμε τον κορμό για την επόμενη σεζόν.

Με την αποχώρηση του Αθηναίου που ήταν μια σωστή και ταυτόχρονη δύσκολη απόφαση της διοίκησης η ομάδα άλλαξε στόχο. Μέχρι τότε ο στόχος ήταν να μην μπούμε σε περιπέτειες. Πιστεύαμε στην κατάκτηση της έκτης θέσης όμως δεν πήραμε αυτό που θέλαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK