Μπαρτζώκας: "Ο Κόλινς είναι πολύ καλός παίκτης"

Τα εύσημα στο Μαρντί Κόλινς απένειμε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη.

Μπαρτζώκας: "Ο Κόλινς είναι πολύ καλός παίκτης"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Για την ώρα του αγώνα θα ήθελα να πω, ότι 16:00 δεν είναι ό,τι καλύτερο ούτε για τον κόσμο σε μια ημέρα εργάσιμη, αλλά ούτε και για τους παίκτες και φάνηκε αυτό από το πώς μπήκαμε στο ματς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για το πώς θα προσεγγίζουμε τα ματς και γι’ αυτό μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Πιέσαμε στα γκαρντ τον Άρη που έχει μεγάλο έλλειμμα μετά τη φυγή του Αθηναίου.

Στόχος μας είναι να μπουν τα παιδιά που δεν είχαν ρυθμό λόγω των τραυματισμών να τον βρουν. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο όταν είσαι σχεδόν έναν μήνα εκτός. Στόχος μας είναι η νίκη την Πέμπτη για να συνεχίσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θυμάστε ότι και στην κανονική διάρκεια δυσκολευτήκαμε. Τώρα κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και για τη συνέχεια των πλέι οφ θα μπορούμε να μιλήσουμε αργότερα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό, όλοι οι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί και το γνωρίζετε. Ο Μάρντι είχε γίνει αποδεκτός από την αρχή από τους συμπαίκτες του κυρίως με την αγωνιστική του εικόνα στην προπόνηση αλλά και με τον χαρακτήρα του. Σίγουρα αυτό τον κάνει να νιώθει καλύτερα, νιώθει πολύ καλύτερα. Είναι πολύ καλός παίκτης, σας το λέω ξανά, έχει πολύ καλή αντίληψη και ατομικά και ομαδικά. Θέλω όμως, να μην μιλάμε ατομικά για τους παίκτες, όταν κερδίζουμε όλοι είναι καλοί και όταν χάνει κανείς δεν είναι καλός. Οπότε ας ασχοληθούμε με την ομάδα μας συνολικά».

Ο Μίλαν Μίνιτς είπε:«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του έως τώρα στη σεζόν. Είχαν και κάποια προβλήματα τραυματισμών και δεν παίξανε όπως θα ήθελαν. Όταν βρήκαν χημεία στη συνέχεια γύρισαν οι τραυματίες και ήταν δύσκολο να βρουν ξανά χημεία. Βλέπω όμως, πως έχουν βρει φόρμα τώρα και περιμένουμε να δούμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια των πλέι οφ. Δικός μας στόχος ήταν να παίξουμε σωστά και οργανωμένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν το καταφέραμε. Δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε κίνητρο, θεωρώ πως κάναμε καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, αλλά στο δεύτερο δεν παίξαμε ως ομάδα. Με 18 λάθη ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί αμέσως. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πρώτο ημίχρονο και την προσπάθεια τους και την εικόνα τους. Θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε λίγο περισσότερο ανταγωνιστικοί και για λίγα παραπάνω λεπτά καλύτεροι αντίπαλοι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK