Μπατίστ: "Μάλλον δεν συνεχίζω"

Ο Μάικ Μπατίστ υπογράμμισε πόσο δύσκολο ήταν να μην μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε πως η καριέρα του με τα πράσινα έχει ολοκληρωθεί.

Μπατίστ: "Μάλλον δεν συνεχίζω"
INTIME SPORTS

Με πλήρη επίγνωση ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Μπατίστ τόνισε ότι το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει.

"Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσω στην ομάδα που αγάπησα όσο τίποτα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γι΄ αυτό, αλλά έτσι φαίνεται. Έτσι είναι η ζωή όμως. Όλα κάποτε τελειώνουν" ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ.

Πάντως, δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει το μπάσκετ: «Δεν ξέρω αλήθεια ακόμα τι θα γίνει. Ίσως να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου. Θα δούμε».

Όσο για το πως αισθανόταν παρακολουθόντας τους συμπαίκτες του από τον πάγκο, τόνισε: "Ήταν δύσκολο για μένα. Πολύ δύσκολο και σκληρό να βλέπεις τα ματς στο πρωτάθλημα με πολιτικά. Προσπάθησα όμως να κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ στο κομμάτι που είχε να κάνει με την ψυχολογία. Εμψύχωνα τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο ή στις προπονήσεις. Είναι κάτι που έπρεπε να κάνω και φυσικά το έκαναν με την καρδιά μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK