Μπήκε στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός με "απάντηση" σε Ολυμπιακό!

Μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού ενόψει των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πάρει θέση και μάλιστα με άκρως καυστική ανακοίνωση.

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο επίσημος Ολυμπιακός κατήγγειλε τις "ανορθογραφίες" στα υψηλότερα στρώματα της διοίκησης του ελληνικού μπάσκετ και ζήτησε ξένους διαιτητές για τους φετινούς τελικούς, με τον Παναθηναϊκό να μην αργεί να "απαντήσει".

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση την παραμονή του πρώτου τελικού στο ΟΑΚΑ όπου κατηγορούν τους Πειραιώτες πως δυναμιτίζουν τους αγώνες αναζητώντας άλλοθι για την αποτυχία τους ενώ καλούν ουσιαστικά την αθλητική δικαιοσύνη να επέμβουν μετά τις τελευταίες κινήσεις εκτός παρκέ των "ερυθρολεύκων"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΕ:

Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση απο πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.

Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια...

Επισης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία.

Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, οσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια...

Στη συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί...

Πλέον, όλοι απλά γελάνε...

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ