Mπλατ: “Το παιχνίδι με τη ΛεΜαν κρίνει πολλά για μας”
O αγώνας με τη ΛεΜαν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EuroCup κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι για τον Αρη.
Ο προπονητής των κίτρινων Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε σχετικά: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μία ειδική κατάσταση, αφού αυτό το παιχνίδι κρίνει πολλά για μας, σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο που θα έχουμε και τη σειρά των αγώνων στην επόμενη φάση του θεσμού. Από την άλλη, η Λε Μαν έχει αποκλειστεί, αλλά σίγουρα θα θελήσει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να κλείσει την συμμετοχή της με όμορφο τρόπο μπροστά στους φιλάθλους της».
«Ας μην ξεχνάμε ότι η Λε Μαν μας κέρδισε εδώ μ’ ένα καλάθι στο τέλος και ότι είναι πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος. Είναι μία καλά προπονημένη και ταλαντούχα ομάδα. Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική κατάσταση στον όμιλο, θα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι».
Ο Μπλατ κατέληξε λέγοντας: «Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλό μπάσκετ, αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα για τους επόμενους αγώνες. Πρέπει να συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε την αξία μας κάθε φορά. Αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζουμε πολλούς τραυματισμούς, στους οποίους δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά. Είναι κάτι που με ανησυχεί και θα πρέπει να δείξουμε καρδιά και ψυχή για να ξεπεράσουμε αυτήν την αντιξοότητα».