Μπλόκο στους ψηλούς

Μετρούν 15 νίκες στους τελευταίους 16 αγώνες. Πριν από δύο εβδομάδες νίκησαν την ΑΕΚ δύο φορές όχι όμως τόσο εύκολα. Αυτή την παγίδα φοβάται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι έστρωσε την ομάδα του στην δουλειά.

Μπλόκο στους ψηλούς

Μετρούν 15 νίκες στους τελευταίους 16 αγώνες. Πριν από δύο εβδομάδες νίκησαν την ΑΕΚ δύο φορές όχι όμως τόσο εύκολα. Αυτή την παγίδα φοβάται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι έστρωσε την ομάδα του στην δουλειά. Ο Σέρβος προπονητής αντιλήφθηκε πως ο δικέφαλος του Λευτέρη Κακιούση δεν είναι μεν της δυναμικότητας του Παναθηναϊκού αλλά εμφανίζεται πολύ καλά διαβασμένος κόντρα στους νταμπλούχους και γι αυτό το λόγο βρέθηκε κοντά να νικήσει στην πρώτη αναμέτρηση του κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεμπερδεύει νωρίς κόντρα στην ΑΕΚ προκειμένου να μην της δώσει την ευκαιρία να πιστέψει στην διεκδίκηση της νίκης. Παράλληλα ο προπονητής των νταμπλούχων είναι βέβαιος ότι ο δικέφαλος θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος σε αυτή την τρίτη αναμέτρηση μπροστά στον κόσμο του. Το ενδιαφέρον εντοπίζεται και στον Τέιλορ Κόπενραθ που ήταν ο αόρατος άνθρωπος στο κύπελλο όμως αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης κατά την πρώτη αγωνιστική.
Είναι δεδομένο ότι η μοναδική αδυναμία των νταμπλούχων εντοπίζεται στην ρακέτα και αυτή θα πρέπει να θωρακιστεί από την καλή περιφερειακή άμυνα.

Είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα περάσει την μπάλα στους Μπουρούση και Κόπενραθ αλλά αν κλειστούν οι γκαρντ τότε η κίνηση θα γίνει πιο δύσκολη. Αναμένεται να ασκηθεί τεράστια πίεση στους «κοντούς» της αντιπάλου, κάτι που συνέβη στον δεύτερο αγώνα του κυπέλλου, ώστε να κοπεί η επαφή με τους ψηλούς.

Αναφορικά με τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς η επιστροφή του αναμένεται τις επόμενες ημέρες από την πατρίδα του ενώ παράλληλα παραμένει τραυματίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK