Μπόγρης: "Είμαι σε άδεια με απολαβές από την ΑΕΚ"

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στο Pick N' Roll της Cosmote TV με τον Βασίλη Σκουντή και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με την ΑΕΚ.

Μπόγρης: "Είμαι σε άδεια με απολαβές από την ΑΕΚ"
2021 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν ο καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο Pick N' Roll της Cosmote TV το βράδυ της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου. Εκεί όπου, μεταξύ άλλων, ο 32χρονος σέντερ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με την ΑΕΚ, από τις υποχρεώσεις της οποίας απέχει εδώ και περίπου δύο μήνες.

"Είμαι σε άδεια με απολαβές" παραδέχθηκε αμέσως ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος συνέχισε: "Είμαι εκτός rotation, αλλά εντάξει αυτά συμβαίνουν στον επαγγελματικό αθλητισμό. Δεν το πετύχαμε, αγωνιστικά. Ενώ από την ΑΕΚ έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πολλή αγάπη, θεωρώ ότι δεν το πέτυχα καθόλου με τον Στέφανο Δέδα. Το πρώτο είναι ότι δεν έχω καθόλου τρίποντο κι αυτός θέλει το πεντάρι να σουτάρει. Ποτέ δεν είχα τρίποντο βέβαια...".

Ενώ σε ερώτηση για το πόσο καιρό ακόμη μπορεί να τραβήξει όλο αυτό, απάντησε: "Δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει η άδεια. Περιμένω τηλέφωνο αν είναι να γυρίσω ή όχι. Εγώ δουλεύω εντατικά κάθε πρωί, πάω στο κλειστό των Ιλισίων με τον προπονητή μου, τον Θανάση Θωμόπουλο, και τον γυμναστή μου. Όλα αυτά ώστε αν γίνει αυτό το τηλεφώνημα να είναι απόλυτα έτοιμος και να μην χρειαστεί να χάσω ούτε μια μέρα. Αυτή την στιγμή ανήκω στην ΑΕΚ. Αν κάποια ομάδα δείξει ενδιαφέρον, πρώτα θα το συζητήσω με την ΑΕΚ γιατί είμαι με συμβόλαιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK