Μπουνιά του Κόλινς σε αντίπαλό του για ρατσιστική επίθεση (VIDEO)

O Μάρντι Κόλινς έχει την φήμη του ευέξαπτου και την επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε ρατσιστική επίθεση σε ματς της Τουρόφ με την Ασέκο και απάντησε με μια μπουνιά στο πρόσωπο του αντιπάλου του!

Μπουνιά του Κόλινς σε αντίπαλό του για ρατσιστική επίθεση (VIDEO)

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ασέκο και Τουρόφ για το πολωνικό πρωτάθλημα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρντι Κόλινς ενεπλάκη σε καυγά με τον αντίπαλό του, Πρζέμισλαβ Φρανσούκιεβιτς.

Οι δυο παίκτες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και όπως θα δείτε και στο VIDEO, ο Κόλινς φαίνεται να ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο του αντιπάλου του, ξαπλώνοντάς τον στο παρκέ.

Όπως δήλωσε όμως λίγο αργότερα ο παίκτης της Τουρόφ:

"O Φρανσούκεβιτς άρχισε να με σπρώχνει και τα χέρια μας μπλέχτηκαν. Του είπε να με αγγίζει αλλά το έκανε, γι' αυτό και σφυρίχτηκε φάουλ. Έπειτα ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και μου είπε: Πες κάτι μαύρε και δεν θα βγεις ζωντανός από την Πολωνία. Μετά το ματς του είπα ότι δεν μου άρεσαν τα όσα ξεστόμισε και τα ρατσιστικά σχόλια και μου ξαναείπε: Μαύρε, δεν θα βγεις ζωντανός από την Πολωνία".

Ο Φρανσούκεβιτς αρνήθηκε αυτή την εκδοχή και ο Κόλινς εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ομάδας, ζητώντας συγνώμη για την μπουνιά που έδωσε στον αντίπαλό του, επιμένοντας πως άκουσε τα συγκεκριμένα ρατσιστικά σχόλια. Η διοργανώτρια αρχή επέβαλλε στον Κόλινς πρόστιμο 1.750 ευρώ, καθώς και τιμωρία 3 αγωνιστικών.

Ωστόσο, ούτε ο Κόλινς ούτε κάποιος εκπρόσωπος της Τουρόφ εμφανίστηκε μπροστά στον αθλητικό δικαστή προκειμένου να τιμωρηθεί ο Φρανσούκεβιτς για τα ρατσιστικά του σχόλια με τον παίκτη της Ασέκο να απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη. Σε περίπτωση που η Τουρόφ κυνηγούσε την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Φρανσούκεβιτς κινδύνευε με χρηματικό πρόστιμο πάνω από 3.750 ευρώ και τιμωρία από 3 μέχρι 10 αγωνιστικές.

Σημειώνουμε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κόλινς εμπλέκεται σε μια φιλονικία εντός παρκέ. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί το διάστημα που αγωνιζόταν στο NBA, όπου ενεπλάκη σε καβγά για ένα σκληρό φάουλ στο ματς των Νιου Γιορκ Νικς με τους Ντένβερ Νάγκετς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK