Μπουρούσης: "Αν δεν είχα κίνητρο, θα πήγαινα σπίτι μου"

Η Μπασκόνια παρουσίασε και επίσημα τον Γιάννη Μπουρούση, με τον Έλληνα σέντερ να δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Μπουρούσης: "Αν δεν είχα κίνητρο, θα πήγαινα σπίτι μου"

Αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, στη συνέχεια ο Γιάννης Μπουρούσης παρουσιάστηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα, τη Μπασκόνια. Στις δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του, ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως νιώθει έτοιμος και ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ έχει μεγάλο κίνητρο να επιτύχει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η Λαμποράλ. Είναι τιμή για μένα να συνεχίζω στην Ευρωλίγκα και την ACB. Είχα και άλλες επιλογές, αλλά όταν ήρθε η πρόταση της Λαμποράλ πήρα την απόφασή μου.

Θέλω να παίξω και να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου προς όφελος της νεανικής ομάδας που διαθέτουμε. Αυτή η ομάδα πάντα παλεύει και παίζει με καρδιά. Προσωπικά, μπορώ να απειλήσω και από το low post και μετά από pick n'roll. Θα κάνω ο, τι μου ζητηθεί από τον προπονητή.

Εχω πολύ μεγάλο κίνητρο. Αν δεν είχα, θα πήγαινα σπίτι μου. Αν παίξουμε σκληρά και δώσουμε τα πάντα, θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK