Μπουρούσης: "Είναι σαν να μην υπάρχω στο γήπεδο"

Συνέντευξη Τύπου με... ειδήσεις βγήκε από την Πόλη, καθώς ο Γιάννης Μπουρούσης παραδέχθηκε πως δεν έχει βοηθήσει καθόλου την Εθνική ομάδα! Τι είπε για τους... τσακωμούς και τι δήλωσαν Μίσσας, Μάντζαρης (VIDEO).

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÉÓËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / ICELAND - GREECE (EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Γιαννόπουλος

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, αφού το Σάββατο στις 21:30 θα αντιμετωπίσουμε την Λιθουανία για τη φάση των "16" του Ευρωμπάσκετ.

Ο προπονητής της "γαλανόλευκης", Κώστας Μίσσας, μαζί με τους Γιάννη Μπουρούση και Βαγγέλη Μάντζαρη έκαναν δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με ατάκες... φωτιά.

Ειδικότερα ο έμπειρος σέντερ σε μία έκρηξη ειλικρίνειας, τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει καθόλου στους αγώνες, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν τσακωμοί παρά τα όσα ακούγονται.

"Είμαι σαν να μην υπάρχει στο γήπεδο. Δεν έχω βοηθήσει καθόλου και θέλω να αλλάξει αυτό", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα και συνέχισε:

"Για αυτή την ομάδα έχω παίξει με σπασμένο χέρι και πλευρό. Θέλω να βγάλω και πάλι το γνωστό μου πάθος".

Για τους τσακωμούς πέταξε... επική ατάκα: "Δεν έχουμε τσακωμούς στα αποδυτήρια. Αν βάζατε κρυφή κάμερα θα το βλέπατε κι εσείς"!

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Εθνικής, Κώστας Μίσσας, είπε μεταξύ άλλων: "Μιλάμε για μπάσκετ, για ένα παιχνίδι που όμως με την πίεση τα πόδια γίνονται βαριά και δεν μπορείς να πηδήξεις.

Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε όμως για να αγωνιστούμε ελεύθερα".

Τέλος ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε: "Δεν κάναμε κάποια επιτυχία, το αυτονόητο κάναμε. Είναι ψέμα ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα βράδια όταν δεν παίζουμε καλά δεν κοιμόμαστε. Είμαστε επαγγελματίες μεν, αλλά και άνθρωποι. Δεν είμαστε μηχανές".



News 24/7

24MEDIA NETWORK