Μπουρούσης: "Παίζουμε για τους... λίγους"

Μπουρούσης: "Παίζουμε για τους... λίγους"
Το μπάσκετ γίνεται πάλι μία οικογένεια. Η συνέντευξη Tύπου άργησε να ξεκινήσει καθώς προπονητές και δημοσιογράφοι στο Γαλάτσι έβλεπαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν.

Σε ένα τάιμ άουτ, ο Λευτέρης Κακιούσης κατάφερε να μιλήσει: «σήμερα η άμυνα έκανε την δουλειά για μας. Υποχρεώσαμε την Ζαλγκίρις σε 21 λάθη κάτι το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα. Θέλω να πω και για τον κόσμο ένα ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν κοντά μας. Περιμένουμε περισσότερους στην συνέχεια».

Αναφορικά με τον Τσάλμερς υπογράμμισε: «περιμένουμε να έρθει και θα δούμε πόσο θα παίζει. Δεν υπάρχει περίπτωση με την πρώτη προπόνηση να αγωνίζεται 40 λεπτά. Περιμένω κάποια ποιοτικά λεπτά, να μας ανεβάσει την πίεση στους αντίπαλους γκαρντ και βέβαια με την παρουσία του θα πάρουν ανάσες ο Σπύρος και ο Ντρορ».

Ο Γιάννης Μπουρούσης φάνηκε κάπως πικραμένος όταν του τέθηκε η συνήθης ερώτηση για τον κόσμο: «έχω μάθει τα τελευταία χρόνια να παίζω μπροστά σε άδειες εξέδρες. Εμείς πλέον παίζουμε για όσους είναι κοντά μας και αυτούς θέλουμε να τους κάνουμε ευχαριστημένους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK