Μπουρούσης στο Contra.gr: "Σύνθημά μας η δυνατή άμυνα"

Λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν ποια θα είναι η πορεία της φετινής ΑΕΚ. Μάλιστα, ορισμένα προβλήματα, διοικητικά κυρίως, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανάγκασαν ορισμένους, αν όχι πολλούς, να μην είναι ιδιαίτερως αισιόδοξοι. Μετά όμως από τα παιχνίδια του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και ειδικότερα ύστερα από την επιβλητική νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ το Σάββατο, οι "κιτρινόμαυροι" κερδίζουν πόντους.

Μπουρούσης στο Contra.gr: "Σύνθημά μας η δυνατή άμυνα"
Λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν ποια θα είναι η πορεία της φετινής ΑΕΚ. Μάλιστα, ορισμένα προβλήματα,διοικητικά κυρίως,κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανάγκασαν ορισμένους, αν όχι πολλούς, να μην είναι ιδιαίτερως αισιόδοξοι. Μετά όμως από τα παιχνίδια του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και ειδικότερα ύστερα από την επιβλητική νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ το Σάββατο, οι "κιτρινόμαυροι" κερδίζουν πόντους.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, ο τελευταίος των… Ενωσιτών, μιλώντας στο contra.gr μας αποκαλύπτει πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του. " Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει ο δεύτερος ξένος, ωστόσο σε περίπτωση που αυτή η ομάδα είναι υγιής, τότε είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες όλων των παικτών και περιμένω το ίδιο να πράξουν και οι φίλοι της ομάδας ".

Το σημαντικότερο πάντως είναι πως ο διεθνής σέντερ της ΑΕΚ δεν αποπροσανατολίζεται από τους 91 πόντους που σημείωσε η ομάδα του στο ματς της Πυλαίας. " Για αυτήν την ομάδα τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτιστα είναι να σταματήσουμε τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων. Στη συνέχεια, αν μας δοθεί βέβαια η ευκαιρία θα… τρέξουμε στην επίθεση για να ανοίξουμε το σκορ. Όπως κερδίσαμε εύκολα τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, τόσο εύκολα ενδέχεται να χάσουμε σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Αυτό που αναζητούμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια κάθε αγώνα ".

Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων η Ένωση θα αντιμετωπίσει και τρίτη φορά τον Παναθηναϊκό. Με ποιον τρόπο όμως η ΑΕΚ θα πάρει την πρώτη νίκη της; Ο Μπουρούσης δίνει την απάντηση: " Με την άμυνα και τον κόσμο μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κατορθώσουμε να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK