MVP του πρωταθλήματος ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ως ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος ψηφίστηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης. Δείτε ποιοι συμπληρώνουν την τριάδα των καλύτερων της Basket League ΟΠΑΠ.

MVP του πρωταθλήματος ο Δημήτρης Διαμαντίδης
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ (2013-14), συγκεντρώνοντας 95 βαθμούς.

Δεύτερος ακολούθησε ο Ντι Τζέι Κούπερ με 75 βαθμούς, ενώ τρίτος ψηφίστηκε ο Έρικ ΜακΚόλουμ του Πανιωνίου.

Οι διακρίσεις για τον Διαμαντίδη όμως δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και ψηφίστηκε και στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας: " Είναι τιμή και ευχαριστώ όσους θεώρησαν ότι αξίζω αυτόν τον τίτλο. Θα επαναλάβω όμως κάτι, το οποίο ξέρω ότι έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά είναι και η ουσία αυτού που κάνουμε: Αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι της ομάδας.

Το γεγονός ότι καταφέραμε για μία ακόμη φορά να κλείσουμε τη χρονιά έχοντας πανηγυρίσει δύο τρόπαια είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε δύο τίτλους στην έτσι κι αλλιώς πλούσια ιστορία του κι αυτό είναι που μετράει. Αυτό είναι που μένει και καταγράφεται και μέσα από τους τίτλους που κατακτά η ομάδα μπορεί κάποιος αθλητής να απολαύσει και ατομικές διακρίσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK