MVP της Ευρωλίγκα ο Παπαλουκάς

Πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς!

MVP της Ευρωλίγκα ο Παπαλουκάς
Πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς! Στο γκαλά της διοργάνωσης που έγινε το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής, ο Ελληνας πλέι μέικερ έμεινε εκτός των καλύτερων δύο πεντάδων αλλά πήρε το βραβείο του MVP, για να πιστοποιηθεί για ακόμη μία φορά η αγωνιστική πρόοδος και η κλάση του.

Βεβαίως, η επιλογής της Λίγκας να τον αφήσει εκτός των δύο καλύτερων πεντάδων άφησε ερωτηματικά. Μέλη της καλύτερης πεντάδας, ήταν οι Διαμαντίδης, Ναβάρο, Λαγκτον, Σκόλα και Βούισιτς. Αρα, και εδώ είχαμε το δικό μας άνθρωπο. Ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού πήρε και το βραβείο του καλύτερου αμυντικού ενώ αυτό του πρώτου σκόρερ πήγε στα χέρια του Ιγκόρ Ρακόσεβιτς.

Στις δηλώσεις του ο Παπαλουκάς τόνισε: «Μου είχαν πει από την Ευρωλίγκα όταν θα μείνω εκτός καλύτερων πεντάδων και ότι θα πάρω το βραβείο του MVP. Eτσι βραβευτήκαμε και εγώ και ο Διαμαντίδης. Είναι τιμή μου. Είναι ωραίο να έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και δεν πρέπει να τους συγκρίνουμε».



Από την πλευρά του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επεσήμανε: «Είναι πολύ χαρούμενος που διακρίθηκα. Στον τελικό θα παίξουν δύο σπουδαίες ομάδες αλλά εγώ θα υποστηρίξω το φίλο μου τον Διαμαντίδη».

Ελληνας υπήρχε και στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα. Πρόκειται για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ο οποίος είχε …συμπαίκτες τους Πριγκιόνι, Ρακόσεβιτς, Σισκάουσκας και Σμόντις. Τέλος, παρέλαβε το βραβείο του ως ανερχόμενος αστέρας ο Ρούντι Φερνάντεθ της Μπανταλόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK