MVP της Ευρωλίγκα ο Τζένκινς

Mετά την εκληκτική εμφάνισή του με την Ολίμπια, ο Χόρας Τζένκινς τιμήθηκε με την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 13ης αγωνιστικήςτης Ευρωλίγκα. Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ συγκέντρωσε 35 πόντους στην κλίμακα index και κατέλαβε την πρώτη θέση της κατηγορίαςαφήνοντας πίσω τους ΑντόνιοΓκρέιντζερ της Εφές Πίλσεν (34) και τον Γκόραν Γιούρακ του Ολυμπιακού (33).

MVP της Ευρωλίγκα ο Τζένκινς
Το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Ευρωλίγκα για την 13 αγωνιστική κέρδισε ο Χόρας Τζένκινς. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ της ΑΕΚ, ο οποίος συγκέντρωσε 35 βαθμούς στην κλίμακα index, ήταν ο κινητήριος μοχλός της "Ένωσης" στη μεγάλη νίκη της Τετάρτη επί της Ολίμπια Λιουμπιάνας με 91-87.

Ο Τζένκινς πέτυχε 29 πόντους έχοντας εξαιρετικά ποσοστά απ’ όλες τις αποστάσεις, μοίρασε τρεις ασίστ και κέρδισε έντεκα φάουλ παίρνοντας την ΑΕΚ από το χέρι και δίνοντας της τη νίκη που αν όλα πάνε καλά, της δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι ο πρώην παίκτης της Ρόμα είναι ο τρίτος σκόρερ της Ευρωλίγκα έχοντας 20.18 πόντους ανά αγώνα.

Δεύτερος στη σχετική κατηγορία ήταν ο Αντόνιο Γκρέιντζερ της Εφές Πίλσεν συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς, ενώ τρίτος ήταν, ένα άλλο δικό μας παιδί, ο Γκόραν Γιούρακ του Ολυμπιακού με 33.

Όσον αφορά τη γενική βαθμολογία της κατηγορίας index συνεχίζει να προηγείται ο Αρβιντας Σαμπόνις, ενώ τον ακολουθούν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Λιν Γκριρ και ένας από τους πιο αξιόπιστους ψηλούς, ο Νίκολα Βούισιτς της Μακάμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK