Μυστήριο σκεπάζει τα αίτια θανάτου του Collier

Η οικογένεια του εκλιπόντος, Jason Collier ζήτησε να μην γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της αυτοψίας του 28χρονου πρώην σέντερ των Atlanta Hawks, μέχρι την κηδεία του που θα λάβει χώρα το πρωί της Τετάρτης. Ο 28χρονος Collier άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Georgia, καθώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Μυστήριο σκεπάζει τα αίτια θανάτου του Collier

Η οικογένεια του εκλιπόντος, Jason Collier ζήτησε να μην γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της αυτοψίας του 28χρονου πρώην σέντερ των Atlanta Hawks, μέχρι την κηδεία του που θα λάβει χώρα το πρωί της Τετάρτης.

Ο 28χρονος Collier άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Georgia, καθώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει. «Πρέπει να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα και τι προκάλεσε τον θάνατο του παίκτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάζεται χρόνος. Η αλήθεια είναι, ότι δεν θέλω να πω περισσότερα, πριν την κηδεία του ή να δώσω λεπτομέρειες για τον θάνατο του, σε ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια του. Θα το εκτιμούσαν πολύ εάν δεν αναφέραμε τίποτα τέτοιο πριν την ταφή του» τόνισε ο εκπρόσωπος από το γραφείο τελετών, Lauren McDonald.

Αναφορικά με τα λεγόμενα του ατζέντη του Collier, Richard Howell, η αυτοψία δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, γιατί απλούστατα δεν είναι τελειωμένη. «Μίλησα με την οικογένεια του Collier σήμερα(χθες) και η αυτοψία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Θα πάρει μέρες ή ακόμα και εβδομάδες πριν οι παθολόγοι τελειώσουν την δουλειά τους. Ωστόσο, η οικογένεια του θέλει να μάθει τις αιτίες του θανάτου, αλλά κατανοεί ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω» τόνισε ο Richard Howell.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του MacDonald, τα αποτελέσματα της αυτοψίας του Collier θα έχουν βγει το αργότερο μέχρι την προσεχή Κυριακή. «Θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι σας δίνουμε τα σωστά αποτελέσματα. Να είστε υπομονετικοί και όλα θα ξεκαθαρίσουν» ανέφερε ο MacDonald.

24MEDIA NETWORK