ΜΠΑΣΚΕΤ

Να αποφύγουν τα περυσινά θέλουν στην ΤΣΣΚΑ

Eνθυμούμενοι πως στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους για την περυσινή περίοδο, γνώρισαν την ήττα, ο Ετόρε Μεσίνα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς θέλουν να αποφύγουν την επανάληψη του ίδιου σεναρίου κόντρα στον Άρη. Ενόψει της αναμέτρησης με την ελληνική ομάδα ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και ο Έλληνας γκαρντ μίλησαν για τον αγώνα, με τον πρέποντα σεβασμό προς το σύνολο του Ματσόν.

default image
Eνθυμούμενοι πως στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους για την περυσινή περίοδο, γνώρισαν την ήττα, ο
Ετόρε Μεσίνα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς θέλουν να αποφύγουν την επανάληψη του ίδιου σεναρίου κόντρα
στον Άρη. Ενόψει της αναμέτρησης με την ελληνική ομάδα ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και ο Έλληνας γκαρντ μίλησαν για τον αγώνα, με τον πρέποντα σεβασμό προς το σύνολο του Ματσόν.

Ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε:Θα γίνει σίγουρα μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ειδικά τώρα που ο Άρης προέρχεται από νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Σίγουρα θα διαφανεί το 100% του ταλέντου τους. Δεν τους αρέσει ο γρήγορος ρυθμός, γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στο μισό γήπεδο. Καλούμαστε, λοιπόν να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε με πάθος στην άμυνα για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις αιφνιδιασμού. Πέρυσι, ηττηθήκαμε στην πρεμιέρα εντός έδρας. Γνωρίζουμε, λοιπόν πως δεν θα είναι εύκολο και πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι.”

Ο Έλληνας διεθνής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε: “Ο Άρης είναι ιδανικός αντίπαλος για να ξεκινήσουμε τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας στην Ευρωλίγκα. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να το αποδείξουμε. Ερχονται εδώ αναζητώντας τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά. Πέρυσι ξεκινήσαμε με ήττα εντός έδρας στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν περιμένω πως κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί και εφέτος. Έχουμε παίξει πολύ περισσότερα παιχνίδια μαζί και έχουμε περισσότερη εμπειρία από τότε.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK