Να πώς βγαίνουν τα λεφτά για τον Γιάννη...

Έχοντας τον Αντετοκούνμπο στη βιτρίνα τους οι Μπακς μοσχοπούλησαν τα δικαιώματα προβολής των εντός έδρας αγώνων τους. Διαβάστε για το ποσό που εξασφάλισε το Μιλγουόκι ως το 2025!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo winks from the bench during a time out in the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Saturday, April 7, 2018, at Madison Square Garden in New York. The Bucks won 115-102. (AP Photo/Mary Altaffer)
Γιάννης Αντετοκούνμπο AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Αν δεν έτυχε να το διάβασες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι, στη λίστα του Forbes, μεταξύ των 30 πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στον κόσμο, με πρώτο τον μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Μάλιστα εξ αυτών ο δικός μας είναι ο νεότερος σε ηλικία!

Θυμάστε τι προβλέπει το συμβόλαιό που υπέγραψε πέρυσι; 100 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια (ως το καλοκαίρι του 2021). Για την πρώτη χρονιά έλαβε ήδη 22.5 εκατομμύρια, με αποτέλεσμα το ετήσιο εισόδημά του να εκτοξευτεί στα 35.5 εκατομμύρια (αύξηση 500%) χάρη και στην "φρέσκια" συνεργασία με εταιρία αθλητικών ειδών (NIKE).

Πού βρίσκουν αυτά τα λεφτά οι Μιλγουόκι Μπακς για να τα δίνουν απλόχερα στον "Greek Freak"; Ένα καλό έσοδο είναι, ομολογουμένως, τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα οποία, όπως διαβάσαμε, πούλησαν εκ νέου στο "Fox Sports Wisconsin" έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα 7 χρόνια! Για την πρώτη σεζόν το εν λόγω δίκτυο θα καταβάλει 26 εκατομμύρια στα "ελάφια", 6 περισσότερα από τα 20 της περυσινής σεζόν.

Να το συμβόλαιο του Γιάννη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK