Nα ζήσεις Giannis και χρόνια πολλά!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γενέθλια καθώς κλείνει τα 22 του χρόνια. Το Contra.gr γιορτάζει τα γενέθλια του Giannis μ' ένα ξεχωριστό αφιέρωμα που θα "απλωθεί" στις οθόνες από το πρωί μέχρι και το βράδυ της Τρίτης. Happy birthday Giannis!

Mar 20, 2014; Oakland, CA, USA; Milwaukee Bucks guard Giannis Antetokounmpo (34) dunks the ball against the Golden State Warriors during the third quarter at Oracle Arena. The Golden State Warriors defeated the Milwaukee Bucks 115-110. Mandatory Credit: Kelley L Cox-USA TODAY Sports
Mar 20, 2014; Oakland, CA, USA; Milwaukee Bucks guard Giannis Antetokounmpo (34) dunks the ball against the Golden State Warriors during the third quarter at Oracle Arena. The Golden State Warriors defeated the Milwaukee Bucks 115-110. Mandatory Credit: Kelley L Cox-USA TODAY Sports KELLEY L COX-USA TODAY SPORTS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν από μερικά λεπτά έκλεισε 22 χρόνια ζωής. Ναι, είναι ακόμη μόλις 22 κάτι που σημαίνει ότι έχει όλο τον καιρό μπροστά του να μας στείλει στον μπασκετικό παράδεισο.

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος του μπάσκετ που να αμφιβάλλει ότι ο Giannis είναι το μεγάλο next best thing του NBA αλλά και της Εθνικής ομάδας. Το εκρηκτικό του ξεκίνημα κατά τη φετινή σεζόν αλλά και ο πληθωρικός τρόπος παιχνιδιού του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα καλύτερα έπονται, τα καλύτερα δεν τα έχει ζήσει ούτε ο ίδιος ούτε εμείς ακόμα. Απλώς τα αναμένουμε.

Για τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο το Contra.gr ετοίμασε ένα χορταστικό αφιέρωμα το οποίο θα ξετυλιχτεί μπροστά σας καθ' όλη τη διάρκεια της 6ης Δεκεμβρίου από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Λόγος, εικόνα και video, όλα για το νέο μεγάλο μπασκετικό αστέρα της Ελλάδας. Η γνώμη των Αμερικανών, το πόσο και γιατί τον λατρεύουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα καλύτερα καλάθια του, το χρυσό συμβόλαιό του, το αν μπορεί να γίνει ηγέτης της Εθνικής, η γνώμη του τεχνικού τιμ της "επίσημης αγαπημένης". Ολα εδώ. Θα τα διαβάσετε στις οθόνες των συσκευών σας.

Παράλληλα στα social media του Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ταλέντο του Γιάννη σε ξεχωριστές φάσεις. Μοιραστείτε ότι θέλετε μαζί μας με το hashtag #giannisbirthday και ευχηθείτε χρόνια πολλά στον καλύτερο Ελληνα μπασκετμπολίστα των καιρών μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK