Ναζλί εναντίον Αλβέρτη!

Τα σύνορα αγάπης παίζουν μπάσκετ; Φυσικά ναι. Και σε επίπεδο Ευρωλίγκα μάλιστα. Ναι, καλά διαβάσατε. Το σήριαλ το οποίο έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους Ελληνες τηλεθεατές θα δώσει δυναμικά το παρόν στο εναρκτήριο παιχνίδι της Ευρωλίγκα ανάμεσα στην Ούλκερ και τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Ναζλί εναντίον Αλβέρτη!
Τα " σύνορα της αγάπης" παίζουν μπάσκετ; Φυσικά ναι. Και σε επίπεδο Ευρωλίγκα μάλιστα. Ναι, καλά διαβάσατε. Το σήριαλ, το οποίο έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους Ελληνες τηλεθεατές, θα δώσει δυναμικά το παρόν στο εναρκτήριο παιχνίδι της Ευρωλίγκα ανάμεσα στην Ούλκερ και τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Γινόμαστε σαφέστεροι. Οι παραγωγοί του σήριαλ έχουν ζητήσει την άδεια της Ούλκερ για να γυρίσουν μέρος ενός επεισοδίου στο γήπεδο πριν από τον αγώνα. Σύμφωνα με το σενάριο οι πρωταγωνιστές θα παρακολουθήσουν το ματς και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον τελικό νικητή.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω πραγματικότητα απαιτείται και η άδεια της Ευρωλίγκα. Δύσκολα όμως η διοργανώτρια αρχή δεν θα δώσει τη συγκατάθεσή της. Αλλωστε, αν πει το ναι, η Ναζλί και ο Νίκος (οι δύο κεντρικοί ήρωες της σειράς) θα χαρίσουν λάμψη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

24MEDIA NETWORK