Νεκρός ο Τσαρλς Σάκλεφορντ

Ο απρόσμενος θάνατος του Τσαρλς Σάκλεφορντ έγινε κεντρικό θέμα στα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης!

Νεκρός ο Τσαρλς Σάκλεφορντ

Ελπίζαμε πως το θανατικό του 2016 δεν θα περάσει στο 2017. Να όμως που καν συμπληρωθεί ένας μήνας από την Πρωτοχρονιά μάθαμε για τον αιφνίδιο θάνατο του Τσαρλς Σάκλεφορντ πριν καν συμπληρώσει τα 51 χρόνια του!

Με θητεία σε Άρη και ΠΑΟΚ, ο Αμερικάνος σέντερ εντοπίστηκε νεκρός χωρίς ακόμη να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του. Η αστυνομία του Κίνστον, της γενέτειράς του στη Β.Καρολίνα, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες επί του συμβάντος και πλέον αναμένεται η νεκροψία που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Με τον Άρη το 1997 ο Σάκλεφορντ είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κόρατς σε μια ιστορική βραδιά του ελληνικού μπάσκετ, το διπλό στην Προύσα και την ανατροπή της ήττας στο Παλέ. Σ' εκείνο το ματς είχε 5 πόντους και 10 ριμπάουντ, με 12.6 και 10.3 αντίστοιχα σε όλη την ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων.

Στο ΝΒΑ είχε αγωνιστεί σε Νετς, Σίξερς, Τίμπεργουλβς και Χόρνετς, με 5.4 πόντους και 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Είχε γίνει ντραφτ στο Νο32.

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση επ' αυτού εκφράζοντας " τη θλίψη της για τον θάνατο του Charles Shackleford. Ο παλαίμαχος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή σήμερα (Παρασκευή 27/01) σε ηλικία 51 ετών, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 1996-97, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…".

Από την πλευρά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ανάρτηση στο instagram:

News 24/7

24MEDIA NETWORK