Νέλσον: "Να υπερασπιστούμε την έδρα μας"

Ο Ντεμάρκους Νέλσον μίλησε για το μυστικό της πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, το οποίο είναι να υπερασπιστεί την έδρα του στα παιχνίδια του Top-16.

Νέλσον: "Να υπερασπιστούμε την έδρα μας"
INTIME

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη».

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα στο Top 16 κι εμείς πρέπει να παίζουμε πάντα δυνατά, αφού τα λάθη απαγορεύονται. Το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να υπερασπιστούμε την έδρα μας και στη συνέχεια να παλέψουμε για νίκες εκτός έδρας, ώστε να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο ίδιος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. « Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός κι έκανε αυτό που περιμέναμε. Πρόκειται για οπαδούς που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Μας στήριξαν πολύ και μας έδωσαν ενέργεια», ανέφερε.

Όσο για τη δική του παρουσία, τόνισε: «Χρειάζεται χρόνος για να βρω ρυθμό και να προσαρμοστώ στην ομάδα μετά από έναν δύσκολο τραυματισμό, αλλά όσο έπαιξα ένιωθα καλά. Θέλω ακόμη δουλειά κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα γίνεται στην ομάδα. Μπορώ να δώσω ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι της ομάδας μου και φυσικά να δημιουργήσω για τους συμπαίκτες μου».

News 24/7

24MEDIA NETWORK