Νέο ρεκόρ για Giannis και NBA

Τα ρεκόρ είναι αμέτρητα φέτος για τον Γιάννη και το NBA, καθώς με το χθεσινό triple double του Ρίκι Ρούμπιο, καταρρίφθηκε ένα ρεκόρ που κρατούσε από τη σεζόν 1988-1989.

Νέο ρεκόρ για Giannis και NBA
AARON GASH

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ εξελίσσεται συνεχώς και οι αριθμοί το αποδεικνύουν. Μετά το τριπλ ντάμπλ του Ρίκι Ρούμπιο απέναντι στους Σπερς (11 πόντοι, 10 ασίστ, 12 ριμπάουντ), το NBA γιορτάζει για την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ που έμοιαζε στοιχειωμένο από το 1988. Συγκεκριμένα, για τα περισσότερα τριπλ ντάμπλς σε μία σεζόν με τον αριθμό να βρίσκεται στα 79 και να υπάρχουν μερικά παιχνίδια ακόμα για να ολοκληρωθεί η regular season.

Τα περισσότερα τριπλ ντάμπλς στη σεζόν που διανύουμε τα έχει καταγράψει ο άνθρωπος- ρομπότ Ράσελ Γοουέστμπρουκ (30!) με τον Τζέιμς Χάρντεν να τον ακολουθεί για τον τίτλο του MVP με 15.

Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που συνέβαλαν σε αυτό το ρεκόρ, καθώς και αυτός με τις εμφανίσεις του έχει κατορθώσει να φτάσει ήδη σε 2 τριπλ νταμπλ τη σεζόν, ενώ αποτελεί και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα σε tweet του Bleacher Report.

Ακόμα και σε επίπεδο πρωταθλήματος αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η δουλειά που καταβάλλει ο "Greek Freak".

Το καλάθι με το οποίο ο Ρούμπιο έφτασε το τριπλ νταμπλ και το NBA να καταρρίψει άλλο ένα ρεκόρ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK