Νέο συμβόλαιο σε Ζήση με χολιγουντιανό στιλ!

Ο Νίκος Ζήσης επέκτεινε τη συνεργασία του με την Μπάμπεργκ και η γερμανική ομάδα το ανακοίνωσε βάζοντας τον Έλληνα γκαρντ να πρωταγωνιστήσει σε ξεχωριστό VIDEO!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Oλυμπιακος προσπάθησε να αποκτήσει τον Νίκο Ζήση για να καλύψει το κενό του τραυματία Χάκετ έχοντας υπόψη όι το καλοκαίρι έληγε το συμβόλαιό του με την Μπάμπεργκ όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς η γερμανική ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του.

Το πόσο πολύ πιστεύει μάλιστα στον έμπειρο Έλληνα γκαρντ ο Αντρέα Τρινκιέρι αποδείχτηκε περίτρανα την Τετάρτη (15/2) καθώς η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2019.

"Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών επέκτεινε το συμβόλαιό του", έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με το σχόλιο να συνοδεύεται από ένα video στο οποίο ο Ζήσης μας δείχνει την πλάτη του όπου είναι γραμμένος ο αριθμός 2019...

News 24/7

24MEDIA NETWORK