Νέος έτος με απεργία των καλαθοσφαιριστών

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 3 Ιανουαρίου εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Στο εν λόγω κείμενο το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών επιτίθεται στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για τη μη εφαρμογή των συμφωνηθέντων και στην ΕΟΚ για τη μη άσκηση πιέσεως.

Νέος έτος με απεργία των καλαθοσφαιριστών
Το σχετικό κείμενο...
" Η εκτελεστική επιτροπή του ΠΣΑΚ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την εφαρμογή της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβούλιου του Συνδέσμου για γενική και επ' αόριστον απεργία, η οποία ξεκινάει στις 3 Ιανουαρίου 2009 και θα διαρκέσει μέχρι να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα με την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Ιωαννιδή.

Δυστυχώς, ο κύριος Ιωαννίδης δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για την εφαρμογή της συμφωνίας που είχε επέλθει μεταξύ του Συνδέσμου μας και της ΕΟΚ, παρά τις προ μηνών διαβεβαιώσεις του. Η δίχως προηγουμένου άρνηση του να λάβει δράση μάς θλίβει και αναγκάζει το φίλαθλο κοινό να στερηθεί τους αγώνες μπάσκετ για τα ελληνικά πρωταθλήματα της Α1 και Α2 κατηγορίας. Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία παρά τις δικές της συναντήσεις με τον Υφυπουργό, ουδεμία πίεση δεν έχει ασκήσει για τη λύση των προβλημάτων μας.

Αγωνιζόμαστε για την κοινωνική μας ασφάλιση, για την εγγύηση των μισθών μας και για τα αναφαίρετα δικαιώματα μας ως εργαζόμενοι αυτής της χώρας, τα οποία η ίδια η πολιτεία μας τα στερεί. Ίσως κάποιοι να μας αγνοούν αλλά τους ενημερώνουμε ότι σύντομα θα βρεθούν προ των ευθυνών τους γιατί μας βρίσκουν πιο ενωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ, έτοιμους να παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτά που δικαιούμαστε".


News 24/7

24MEDIA NETWORK